Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

INFÖR HERRARNAS FÖRSTA TRÄNINGSMATCH

17 augusti 2019 10:08
Herr

Idag, lördag kl 15.00 spelar herrarna sin första match emot Åstorp/Kvidinge i Åstorp. Efter nästan fyra månaders försäsong börjar säsongen sakta men säkert närma sig.


Vi tog ett snack med tränare Jörgen Hansen om hans tankar inför första matchen

Första träningsmatchen, vad kan vi förvänta oss? Jag tror att vi kan förvänta oss ett gäng Malmö-spelare som verkligen ser framemot att få spela match. Vi kan med största sannolikhet förvänta oss lite ringrostighet och att många saker som inte riktigt är på plats ännu, precis som det ska vara på denna del av säsongen, så klart.

Hur är statusen i truppen? Statusen är bra, alla är tillgängliga utom John Johansson som fortfarande har lite tid kvar på sin rehabilitering. Vi har en bredare trupp i år än förra säsongen så vi ska se till att lufta truppen så mycket vi bara kan i varje träningsmatch så att alla spelare får en chans att visa vad dem har att erbjuda inför säsongen.

Vad kommer ni att lägga fokus på? Jag tror det är viktigt att man först och främst fokuserar på att få komma igång i matchspel igen så här första träningsmatchen men utöver detta så vill vi testa runt lite med nya femmor och trycka på vårt fysiska spel över hela banan och de saker vi valt att fokusera mycket på denna försäsong, det kan nog bli en väldigt sevärd match

Vad är Åstorps största fördelar som lag som ni behöver se upp med? Åstorp har många fantastiskt duktiga innebandyspelare som gör skillnad på ett individuellt och lagmässigt plan vilket gör att det blir extra viktigt att man är omsorgsfull i spelet med boll och att vet vad man ska göra i spelet utan boll men om man ska lyfta fram deras främsta fördel som lag så är det samspelet i framförallt första femman.