Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkomna till Kirsebergsfestivalen! Lördag 9/9

1 september 2023 11:21
Mer Än En Sport

Nästa lördag 9/9 blir det ett speciellt event! Nämligen en ny ungdomsfestival med massor av roliga aktiviteter på Kirsebergs IP tillsammans med ungdomsföreningen Bulltofta IF.


Lördagen 9/9 kl 14 öppnar vi upp en ny festival tillsammans med ungdomsföreningen Bulltofta IF.

Det finns inte så mycket att göra i Kirseberg och vi är två föreningar som har mågna barn och ungdomar som vi vill göra mer för. Under senaste året har vi samarbetat mer och mer och speceillt så har vi samsat på ledare kring aktiviter för barn och ungdomar.

Detta gör att vi nu med hjälp av bidrag från Malmö Stad och Svenska Kyrkan så kommer vi mellan kl 14-19 på Kirsebergs IP bygga upp en stor aktivitetsyta helt gratis för barn och ungdomar.

Det kommer finnas massor av skoj att testa på! Vi kommer erbjuda allt från musik, fotboll, innebandy till sumobrottning, hoppborgar och annat skoj.

Så boka in lördagen 9/9 i kalendern och välkomna till Kirsebergs IP kl 14-19. Tipsa, dela och ta med vänner och familj.

Vi söker även funktionärer till denna dag. Det kan handla om allt från att bygga upp inför kl 14 till att vara ansvarig vid en aktivitet som ser till att allt flyter på, till att man hjälper till att hålla det rent och ordning och reda eller hälsa alla välkomna vid entren. Vill du också vara med att skapa en rolig aktivitet i Kirseberg och skaffa nya vänner och erfarenheter för livet så kontakta Jakob på [email protected]