Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR CHRISTOFER SJÖSTRAND

28 mars 2022 12:00
Herr

Sportgruppen kan stolt presentera ytterligare en förlängning. Det är vår viktiga målvakt Christofer Sjöstrand som valt att förlänga sist kontrakt med 2 säsonger. Sjöstrand är en etablerad Allsvensk målvakt och varit en stark bidragande faktor till våra inspelade poäng den gångna säsongen.


"I mina ögon är han SSL-mässing i allt han gör och att han väljer att fortsätta i Malmö är en fingervisning att vi är på rätt väg!" kommenterar Magnus Dahlström i Sportgruppen.

Du har varit i klubben länge och en tongivande spelare. Hur gick tankarna kring förlängning?

Jag trivs väldigt bra i laget. Vi är en fin trupp med många härliga personligheter vilket lägger en go grund. Sen har jag ett jobb där det ibland blir lite svårare att kombinera. Men jag känner ett fint stöd från kollegorna vilket är viktigt och underlättar mycket för mig i en fortsatt spelarkarriär. Rent innebandymässigt känner jag mig inte riktigt färdig. Det finns mer att hämta! Så sammanfattningsvis är det flera faktorer som ligger bakom beslutet.

Hur kändes den gångna säsongen? Vad kan bli bättre i nästa?

Vi började starkt för att sedan mot slutet av säsongen kanske tappa lite fart. Men överlag en helt okej säsong. Tror och hoppas däremot på någon nivå upp kommande.

Du var en av allsvenskans bästa målvakter föregående säsong, vilken match var mest minnesvärd från denna säsong?

Svårt att inte nämna första allsvenska derbyt hemma mot Höllviken. En match som innehöll det mesta! Fin inramning med fantastisk publik och en välspelad tajt match!

Just nu spelas playoff till både SSL och Allsvenskan. Vilket lag hoppas du går upp från div 1 och vilket/vilka lag tror du går upp i SSL?

Jag tror på både Varberg och Karlstad från södra serien tar klivet upp. Två riktigt starka lag som dessutom besitter många rutinerade spelare av högsta nivå. Gällande division 1 tycker jag att Lund ser väldigt bra ut i år! Vem jag hoppas på låter jag vara osagt.

Som brandman gissar jag att det sällan blir vila på arbetstid, hur ska du varva ner på bästa sätt innan det är dags för ny säsong?

Som du nämner så är det ofta full fart på jobb, är det inte larm så är det kollegor som eldar på med frysen. Så vila rent träningsmässigt blir där inte. Däremot kan man koppla från innebandyn lite och prioritera vänner och familj mer som man inte riktigt kan under säsong. Så får bli mer av den varan nu en period framöver.