Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Vi bygger om

16 mars 2018 12:10
Förening

Under torsdagen klev vi in i det gemensamma hemsidenätverket som i stort sett samtliga SSL-klubbar har anslutit. Detta innebär att via malmofbc.se kommer man direkt till vår nya sida och den hemsida som lanserades i höstas och som fortsatt kommer att vara i bruk för både intern/extern kommunikation finner man på malmofbc.sportadmin.se (där b la alla lagsidor finns kvar).

Notera att ev bokmärken måste uppdateras!


Klubbchef Mikael Jeppsson om den nya hemsidan: Vi har jobbat med den nya hemsidan under hela hösten men har dragit på lanseringen in i det sista! Dels för att alla skulle hinna bekanta sig ordentligt med Sportadmin-hemsidan som vi gick över till efter sommaren och som hänger ihop med vårt medlemssystem men även för att nya sidan skulle vara i stort sett klar vid lansering. Syftet med den nya sidan är ju att vi vill gå med i det gemensamma SSL-nätverket av hemsidor som möjliggöra att besökare känner igen sig oavsett vilken klubbs sida man är inne på. Motsvarande finns redan inom tex ishockeys SHL.

Målsättningen med den nya hemsidan är att den ska det ska vara en inbjudande förstasida med bilder i fokus, att den ska vara stilren och "clean" samt att den ska skilja sig och vara så unik som möjligt jämfört med övriga SSL-lags sidor. Vi tycker att vi ganska nära målet iaf men självklart finns det en hel del kvar att göra.

Fokus på den nya sidan kommer att vara elitlagen och nyheter från föreningen (ungdom, event etc) av allmänintresse samt exponering av våra samarbetspartners.

Bekanta er gärna med vår nya hemsida! Alla tips, synpunkter och idéer är välkomna, skicka isf till [email protected]

Trevlig innebandyhelg