Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Carleson inför Visby

9 november 2018 16:52
Herr

Läs Jacob Carlesons tankar inför den tuffa hemmamatchen mot Visby i morgon lördag kl 14.00 i klassiska Kirsebergs Sporthall


Tung förlust senast mot Lillån, hur gick snacket på bussen hem? Jag upplevde det som att samtliga spelare i laget fick ventilera sina känslor i omklädningsrummet efter matchen. Vi är medvetna om att matchen mot Lillån var ett bottennapp på alla plan, och vi kunde således inte göra mycket mer än att glömma den matchen så fort vi lämnade omklädningsrummet. Att analysera dessa typer av matcher närmre behöver av egen erfarenhet inte vara något som alltid för positiva saker med sig, utan vi vet vad som kommer att krävas av oss resterande matcher.

Efter en intensiv vecka med träningar och SKM match mot Eslöv går vi nu in i NHL vecka med 3 matcher på 1 vecka. Hur håller man kroppen fit for fight? Svarar jag som fysioterapeut så handlar det såklart om att äta rätt och att vila. Som spelare så vet vi att de tre matcherna som kommer har potential att bli några av de absolut roligaste och mest fartfyllda (med reservation för Lagan ibk) på säsongen. Bara det gör en extra motiverad att komma taggad för att ge oss själva rätt förutsättningar. Kanske kan till och med Carlgren sluta gnälla under kommande vecka.

Första matchen av dom 3 är imorgon mot Visby, hur går tankarna inför den och vad kommer krävas för 3 poäng? Alltid en utav de roligaste matcherna under säsongen. Dels för att det kan bli något grinigt på planen, vilket jag själv uppskattar, men också för att det är ett otroligt bra lag. De har på pappret den bästa truppen i allsvenskan enligt mig vilket ständigt gör uppgiften extra spännande och utmanande. Förutom detta brukar de bjuda på publikfriande offensiv innebandy som den magenta väggen får njuta av att se oss motverka. Vår defensiv blir nyckeln till säsongens fjärde seger.

Hur slutar matchen mot Visby och vem avgör? Vinst med 4-3. Kapten Rasmussen reparerar sin miss mot just Visby på bortaplan för två säsonger sedan i SD. Denna gången smäller han från halvplan in ett slagskott á la Asklund.

Coach Hansen inför Visby Denna träningsvecka bytte vi bort ett träningspass mot SkM mot Eslöv, en match som inte var vår bästa men en vinst är alltid en vinst och däremot tror jag att det är bra ibland att bryta lite rutiner och få in andra inslag. Annars har träningsveckan flutit på, vi har fått chansen att arbeta bort känslan från Lillån och bygga upp sugen inför Visby. Vi kommer att mönstra full trupp minus Felix Carlgren som ännu inte är riktigt återställd från baksidan.

Visby åkte på en svidande förlust senast emot Fagerhult med hela 11-4 så dem kommer med största sannolikhet vara enormt taggade för denna match. Det gäller för oss att hålla oss till vår plan och göra det hög insats. Vi vet att vi kan komma upp i en enormt bra nivå när insatsen är 100%

Matchen ser du på Kirsebergs sporthall, lördagen den 10 november kl 14.00