Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

VÄLKOMMEN JONAS NORDHEIM

8 juni 2021 17:29
Herr

Sportgruppen kan stolt presentera nästa värvning i Herr A. Det är den danska landslagsmannen Jonas Nordheim som tecknat ett tvåårigt avtal med magenta!


"Det är en spännande teknisk spelare som har en lång tid i danska landslaget framför sig. Hos oss hoppas jag att han utvecklas ytterliggare och bidrar med mycket poäng från sin rightfattade klubba. Det är även kul att återuppta en fin tradition av danska spelare i Malmö FBC som saknats de senaste säsongerna." Kommenterar Magnus Dahlström i Sportgruppen

Vi fick oss en intervju med vår nye danska dynamit:

Hej Jonas! Välkommen till Malmö FBC! Vem är Jonas och vilken spelartyp är du för de som inte känner till dig?

Jag är en hårt arbetande forward, som kan anpassa sig till många olika speltyper. Jag är snabb i uppfattningen, och är bra på att spela på instinkt i offensiv zon. Jag jobbar hårt framför mål, och älskar att göra ”garbage golas”! Dessutom ger jag alltid 100%, och jag vill vinna alla dagar i veckan!

Du är en dansk landslagsman men nu väntar spel i Allsvenskan! Vad tror du blir den största skillnaden i spelet?

Den största skillnaden i spelet for mig blir det snabba passningsspelet. Dessutom behöver jag anpassa mig till de snabba, tekniska faserna av spelet, som är en stor skillnad från det danska sättet att spela innebandy på.

Du har valt nummer 45, vad fick dig att välja det numret?

Jag har alla dagar spelat i nummer 45 sedan jag började att spela innebandy. Det beror på att min morfar och jag hade en internt “joke” omkring detta numret från när jag var liten. Numret har lyckats hittills for mig, så jag är glad att kunna få nummer 45 i Malmö FBC också!

För de som inte träffat dig, så är du grym på svenska. Berätta lite om det.

Jag har bott i Helsingborg i ungefär ett halvår, och där jobbade jag på en förskola. Sen fick lära mig att prata lite svenska, så det blev lätt att prata med barnen. Barn är bra på att tillrättavisa dig om du säger något fel, så det gick snabbt att lära sig!

Vad har du för förväntningar på kommande säsong?

Jag förväntar mig en tuff säsong för oss. Vi måste arbeta hårt för att få en bra position i tabellen, eftersom det kommer att finnas många bra lag i Södra Allsvenskan för den kommande säsongen. Om vi jobbar hårt under hela säsongen, tvivlar jag inte på att vi förmodligen kommer att kunna lyckas! Dessutom hoppas jag, att jag kan hitta en plats i det danska landslag, när det är VM i Finland i december!

Grymt Jonas! Kör hårt under försäsongen och vi ser fram emot kommande säsong!