Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 2 matcher
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Tisdag
28 Mar 1 match
Söndag
17 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Sep 2 matcher
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 2 matcher
Söndag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
18 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Fredag
03 Nov 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match

Kapten Carlesons tankar inför match

13 januari 2023 00:02
ELIT

Snart dags för match i Kirsebergs sporthall för herrlaget i Allsvenskan Södra mot Warberg IC. Det blir årets första hemmamatch och vi har tagit tempen på veckans matchprofil såväl som lagkaptenen, Jacob Carleson.


Nytt år och nya möjligheter. Visserligen har ni spelat två matcher detta året redan men nu är det dags för årets första hemmamatch nu på lördag. Hur är känslan i gruppen?

Hela gruppen är självklart full av gemensam besvikelse över hur säsongen har sett ut. Vi hade velat prestera bättre än vad vi har gjort helt enkelt. Däremot finns det en enorm revanschlust som vi hoppas kunna dra nytta av under den andra halvan av säsongen, och vi kommer att kriga stenhårt tillsammans.

Ni ställs mot inga mindre än en av seriens poängbästa lag, Warberg IC. Hur har ni tränat i veckan för att överraska Warberg?

Vi har försökt träna med hög intensitet trots en del skavanker och bortfall därigenom. Framför allt har vi försökt jobba extra mycket med situationer där vi tror att vi kan utnyttja Warbergs höga försvarspel till vår fördel.

Ni spelar i Kirsebergs sporthall. Spelar ni annorlunda än när ni spelar i Baltiska hallen?

Om vi spelar annorlunda vet jag inte direkt. Jag tycker dock att vi alltid plockar fram ett par procent ytterligare i Kirseberg. Vi gillar att det blir lite mer kompakt både på och utanför planen och ska se till att utnyttja det. Sedan är det nog framför allt spelare som Lindblad, Sannum och Rasmussen som ofta brukar leverera i deras gamla trakter.

Slutligen, vad är dina tankar inför matchen?

Det kommer bli en match med ett högt tempo. Så blir det ständigt när Warberg spelar. Jag hoppas och tror på en match med mycket fysiskt spel där vi även kommer försöka bjuda publiken på många vassa kontringar.

Vi tackar lagkapten Carleson för sina tankar inför helgens match i Allsvenskan Södra som drar igång kl 15.00 i Kirsebergs sporthall. Har du inte redan bokat en plats i hallen så gör du det enklast här.

Vi ses i Kirsebergs sporthall på lördag!