Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Fredag
22 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Onsdag
10 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher
Lördag
20 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 2 matcher
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 2 matcher
Torsdag
20 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match

Förändringar i organisationen

19 november 2021 19:10
Förening

Malmö FBC gör lite förändringar i organisationen med tre nya roller för Jakob Wikenstål, Yamou Njai och senaste nyförvärvet Jimmy Palm. I samband med förändringarna så kommer Mikael Jeppsson ha en längre semester från sin klubbchefsroll. Jakob Wikenstål tar över rollen som tillförordnad klubbchef med fokus på att vidareutveckla alla verksamheter inom klubben och bidra till att Malmö FBC gör skillnad. Jakob fortsätter samtidigt som Ungdomsansvarig.


Malmö FBC förändrar i organisationen och Jeppssons semester innebär att Jakob Wikenstål tar över rollen som tillförordnad klubbchef med ansvar för de organisatoriska frågorna. Samtidigt stöttar Yamou Njai upp som marknadsansvarig och koordinator för klubbens samhällsarbeten. Dessutom kommer Jimmy Palm in i klubben som ny eventansvarig och ansvarig för klubbens digitala kommunikation.

Styrelsen har en längre tid utvärderat organisationen och vi tror absolut att detta är ett steg i rätt riktning. Att vi separerar dessa två roller för Jeppsson och gör en satsning på en hållbar organisation över tid. Micke har gjort ett otroligt jobb för klubben och alltid funnits där. Under de senaste två åren har han fått lite tid för återhämtning och det är viktigt för klubben att han ska finnas med oss så länge som möjligt och då har vi skapat en bra möjlighet för det nu, säger ordförande Mats-Ola Nimgråd.

Jakob Wikenstål som kom in som ungdomsansvarig i augusti kommer således både arbeta med ungdomsverksamheten och klubbchef under fyra månader.

I Jakob får vi en person som brinner för föreningen, för ungdomen och utveckling. Vår tanke är att han kommer in med nya perspektiv och bidrar till klubben med sina erfarenheter och vi känner oss trygga i att han tar över rollen som tillförordnad klubbchef, säger Nimgård.

Yamou Njai har utöver sin viktiga roll som spelare under hösten kommit in mer i klubbens organisation med hjälp kring kansliets administrativa uppgifter. Efter några veckors introduktion känner hon sig trygg i arbetet och kommer nu även arbeta med klubbens marknadsfrågor och samhällsarbeten.

Vi vet att Yamou är en stor förebild och ambassadör för skånsk innebandy och Malmö FBC, samtidigt har hon bra koll på klubben. Med hjälp av Yamou kan Jakob och organisationen få ett bra lyft i vårt arbete kring marknadsfrågor och vårt samhällsansvar, säger Nimgård.

Nicole Curcic har valt att sluta som eventansvarig, vilket gör att klubben nu ersatt med Jimmy Palm. Jimmy kommer utöver sin viktiga roll som eventansvarig även vidareutveckla klubbens digitala kommunikation. Han har redan hunnit starta upp Studio Magenta och vi ser fram emot att stärka och utveckla klubbens kommunikation under säsongen.

Vi vet att Jimmy är en stjärna på digitala kanaler och är dessutom en klassfotograf, dessutom har han en god insikt kring våra evenemang. Vi ser fram emot att ha Jimmy som en del av magentafamiljen och vidareutveckla klubbens synlighet, känsla och kännedom, säger Nimgård.

Jakob Wikenstål om sin nya roll:

Känns jätteinspirerande! Malmö FBC har en ambitionsnivå och ett framtidstänk som tilltalar mig väldigt mycket. Jag ser fram emot ett uppdrag som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har haft en bra inblick i klubben och känner mig väl insatt inför framtiden.

Mikael Jeppsson om nya upplägget:

Rollen som Klubbchef i kombination med att vara huvudtränare för damlaget kanske inte är den mest optimala och har ju inneburit att jag periodvis har haft ganska många arbetstimmar på en vecka. Jag ser därför fram emot att fokusera på det sportsliga för en tid framöver och tacksam för att vi har kunnat sy ihop en så bra lösning som detta kommer att bli. Jag är hur trygg som helst i att skutan styrs i rätt riktning och tror även det är nyttigt för hela organisationen att staka ut nya spår utan mig för en tid framöver.

Yamou Njai om sin nya roll:

Det kommer bli grymt! Jag och Jakob har en bra dialog och vet vad vi vill. Med min erfarenhet i klubben så vet jag vilka vi är, vad vi står för och vart vi vill, samtidigt som jag kan hjälpa Jakob i våra samhällsarbeten och tillsätta rätt personer i rätt sammanhang.

Jimmy Palm om sin nya roll:

Kul att vara igång! Malmö FBC är en klubb som är familjär och en klubb som gör fantastiska insatser i samhället som tilltalar mig väldigt mycket. Jag ser fram emot att bidra med mina kunskaper och ta magenta mot nya höjder.