Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

HERRARNA ÄR KLARA FÖR ALLSVENSKT KVAL!

8 mars 2020 09:38
HERR A

Kvalbiljetten säkrad för herrarna efter seger emot Varla IBK med 5-1


Under lördagen säkrade herrarna sin kvalbiljett tillbaka till Allsvenskan efter vinst hemma emot Varla IBK med 5-1 med en omgång kvar. I den sista matchen möter man Mölndal på bortaplan och i potten ligger en serievinst. Så här går tränare Jörgen Hansens tankar om matchen och förutsättningarna inför avslutningen

Vinst med 5-1 och en säkrad kvalbiljett, varför vinner ni idag? -Jag tycker att vi gör en stabil match idag, det finns mer att önska spelmässigt men vi har matchen under kontroll från början till slut, vi vinner, inga nya skador och framförallt så har vi ett fortsatt fantastiskt försvarsspel och målvaktsspel.

Nu väntar en sista match i serien innan kvalet börjar, ni har chans att vinna serien vid vinst mot Mölndal på bortaplan, hur går tankarna inför den matchen? -När vi mötte Mölndal i den första matchen kom vi inte alls upp i nivå och Mölndal vann den tillställningen helt rättvist så visst har vi en personlig revansch att uthämta i den matchen samt en serievinst i potten. Men i övrigt tycker jag att det handlar om att detta är vår sista match att sätta de saker som vi vill ha med oss i kvalet och någonstans börja att bli en färdig produkt.

Vad har varit över förväntan denna säsong och vad behöver förbättras innan kvalet? -Vi har haft så många skador under denna säsong att vi i princip varje vecka har tvingats ändra i femmorna och uppställningar så vad som varit över förväntan denna säsong är denna fantastiska grupp som i ur och skur gått ut på planen och krigat för varandra och gjort det möjligt för oss att få chansen att kriga oss upp i Allsvenskan igen. Förbättringspunkterna handlar mer om att gnugga och finjustera på det som redan finns där.

Den som vinner serien, väljer motståndare i kvalet, om det blir ni, finns det något lag ni hellre möter eller gärna inte möter? -Nej det tycker jag inte, vi har ett bra lag och ska man gå upp i Allsvenskan ska man kunna vinna mot alla lag.