Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 2 matcher
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Tisdag
28 Mar 1 match
Söndag
17 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Sep 2 matcher
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 2 matcher
Söndag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
18 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Fredag
03 Nov 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match

TACK AXEL

30 mars 2023 12:00
Herr

Axel Rasmusson kom till Malmö FBC inför säsongen 18/19 och har på sina fem säsonger hunnit med att spela 124 tävlingsmatcher i Herr A. Från sin vänsterbackposition har Axel bidragit med ett starkt kompromisslöst försvarsspel och han har inte varit blyg att ”flyga” fram i offensiven där det sen har producerats 68 (34+34) poäng.

Men nu står det klart att Axel inte hänger med laget ner i Division 1 utan tar nästa steg i sin karriär och ansluter SSL-laget FC Helsingborg.

Stort TACK för allt och lycka till i framtiden Axel!


Axels stora allsvenska genombrott kom förra säsongen där han klev fram som en av lagets bästa spelare. Bl a så mer än dubblande han sin poängskörd jämfört med sammanlagda producerade poäng på de tre tidigare säsongerna. Hans prestation gick såklart inte obemärkt förbi utanför Malmös gränser och han var ett eftertraktat namn bland SSL/Allsvenska klubbar.

”Den här säsongen har vi haft det betydligt tyngre på plan men jag tycker att Axel har fortsatt sin utveckling och klivit fram som en av de mest bärande spelarna i laget. Axel har precis det vi värdesätter av en elitspelare i FBC! Enormt driven, i princip 100% träningsnärvaro, proffsig ut i fingerspetsarna och på plan ger han allt. Det saknades inte erbjudande för Axel att spela med sportligt bättre lag den här säsongen men via ett gott samarbete med FC Helsingborg har Axel haft möjlighet till extraträning där vilket han har varit nöjd med för att samtidigt vara lojal och fokusera fullt ut på Malmö. Att han nu får chansen fullt ut i världens bästa liga gläder mig och det är en möjlighet Axel är väl värd. Jag tycker också att det är en ”fjäder i hatten” och ett gott betyg till verksamheten att vi återigen producerar en SSL-spelare på herrsidan.” kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson