Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

LUDVIG ANDERSSON ÄR TILLBAKA!

21 januari 2022 19:00
Herr

Att få tillbaka Ludde har varit ett mål sedan han la klubban på hyllan. Vi får tillbaka en av seriens absoluta aviga och bästa målskyttar lagom till att serien har dragit ihop sig ordentligt. Det kommer bli en otroligt spännande vår och med Ludde i laget kommer han bidra med egna poäng och även höja sina lagkompisar med sin viktiga fighting spirit.

Sportgruppens Magnus Dahlström om comebackande Ludvig Andersson


Otroligt kul att ha dig tillbaka, efter många övertalningskampanjer valde du slut att nappa. Vad var det som fick dig att välja att komma tillbaka? Först och främst, väldigt roligt att vara tillbaka i Malmö och magentatröjan säsongen ut. Precis, jag har envist tackat nej under det senaste halvåret. Nu kände jag dock att där fanns ett behov av en målgörare i laget, något jag hoppas kunna bidra med. Det tillsammans med en glödhet slutspurt av allsvenskan lockade.

Hur är formen? Det ryktas om att du hållit igång i Bjärred under tiden?

Formen är väl lite osäker, men några vänner från Bjärred har hjälpt till att hålla kondisen i schack. Avsluten och tekniken sätter sig efter några träningar med laget.

Har du följt Malmö under hösten? Är det några skillnader mellan årets upplaga och de tidigare?

Helt klart, har sett majoriteten av matcherna och vilka prestationer det har varit. Otroligt imponerad över lagts förmåga hålla i bollen och spela sig ur pressade situationer. Skillnaden nu, från tidigare år, så skulle jag säga att man har en rakare struktur i anfallsspelet.

Vad kan vi förvänta oss av en comebackande Ludvig Andersson? Ett stenhårt jobb för laget som ska bidra till vinster. Sen hoppas jag kunna stänka in några mål, om Simon L passar…