Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 1 match
Lördag
29 Sep 2 matcher
Lördag
06 Okt 2 matcher
Söndag
14 Okt 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 2 matcher
Söndag
04 Nov 2 matcher
Lördag
10 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher

ÅRETS FUNKTIONÄR

15 april 2018 09:15
Förening

Glada nyheter då vår Per-Henrik "PH" Rasmussen har blivit utsedd till "Årets funktionär" i Skåne. En utmärkelse som delas ut av Skåneidrotten.


Slå upp ordet "eldsjäl" och du hittar en bild på PH! Ja och väldigt många andra fantastiska krafter runt om i idrotten såklart. Det ideella (ledare, funktionärer etc) bär svensk idrott på sina axlar och utan alla de som har ett brinnande engagemang för sin förening är en förutsättning för att så många ens har möjlighet att idrotta.

PHs uppdragsbeskrivning inom föreningen sträcker sig runt hela Kirseberg. Är det inte speaker, valberedningsarbete eller ”allt i allo” i damlaget så är det något annat PH har sin hjälpande hand i och som hinns med trots att PHs tid inte är längre än någon annans inkl ett heltidsjobb vid sidan.

Så samtidigt som vi gläds att vår uppskattning till ALLA ideella inom Malmö FBC även uppmärksammas officiellt genom denna utmärkelse blir det en stark påminnelse om att vi behöver fler krafter inom föreningen. Ja vi hade naturligtvis inte tackat nej till några stycken till som PH men det räcker med att många gör något, litet som stort.
Om det så är att hjälpa till med någon syssla i laget såsom att ansvara för körscheman, kioskscheman, försäljning, cup-planering etc med mera eller stötta upp vid arrangemangen runt om seniormatcherna så är allt litet som stort välkommet.