Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

VÄLKOMMEN JENNIFER WIRÉN

26 april 2020 16:00
Dam

Malmö FBCs damers fjärde nyförvärv för säsongen heter Jennifer Wirén, en ung spelare med fyra säsonger i allsvenskan och spel i U19-landslaget i ryggsäcken.


Jennifer Wirén född 2000 och kommer ifrån innebandyanrika Lockerud Mariestad som till vardags är hemmahörande i Allsvenskan. Trots sin ringa ålder har Jennifer redan hunnit med att spela 84 allsvenska matcher och har på dessa producerat 72 (50 + 22) poäng. Jennifer har också representerat Sverige i U19-landslaget.

”Vi har följt Jennifer i många år, dels från Allsvenskan men även via juniorspel i såväl klubblag (där Lockerud har varit väldigt framgångsrika) och U19-landslaget. Att värva en så pass ung spelare med så mycket erfarenhet känns riktigt bra!” Kommenterar Sportchefen Mats-Ola Nimgård

Förra säsongen spelade hon mestadels back men är värvad som forward där hon med sin rightfattning kommer kunna bidra till att lyfta anfallsspelet ytterligare.

”Jennifer är väldigt allround men till oss kommer hon för att spela forward där jag ser att hon har mycket att tillföra med sitt spel. Jennifer jobbar stenhårt på plan, är driven och vet var målet är beläget. Hon har spelat för ett allsvenskt topplag i fyra säsonger nu, men är definitivt redo för SSL och det ska bli spännande att följa hennes utveckling hos oss.” Kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson

Källa: PR