Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkommen till Innebandykonfa 2024-2025

26 maj 2024 08:22
Mer Än En Sport

Nu öppnar vi upp anmälan till en ny innebandymöjlighet. Tillsammans med Svenska Kyrkan kommer vi starta upp en innebandykonfirmation. Nu kan du ta chansen att kombinera innebandy och reflektion i en givande och rolig konfirmationsupplevelse.


Sommaren 2025 kommer vi starta upp en ny unik lägerverksamhet, nämligen en innebandykonfirmation eller som vi kallar det "Innebandykonfa".

Vi är glada att kunna erbjuda en unik konfirmationsmöjlighet i samarbete med Svenska Kyrkan. Här får du chansen att kombinera innebandy och en konfirmation under en sommaren, med start den 30 juni 2025*. Sista anmälningsdag är den 31 augusti 2024.

För dig som konfirmand innebär detta en fantastisk chans att spela massor av innebandy, träffa nya kompisar och diskutera viktiga livsfrågor som livet, döden, kärlek och mycket mer. Gemenskapen och upplevelsen av att vara ett team står i fokus, både på innebandyplanen och i konfirmationsgruppen.

På förmiddagarna tränar vi innebandy med tränare från oss, och på eftermiddagarna samlas vi med Svenska Kyrkans expertis för att prata om de stora frågorna som Gud, relationer och laganda. Det spelar ingen roll om du aldrig spelat innebandy tidigare – vi har innebandyklubbor att låna ut och välkomnar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Att konfirmera sig är mer än bara en tradition – det är en möjlighet att växa som människa och fördjupa sin förståelse för livet och sig själv. Om du inte är säker på om detta är något för dig eller ditt barn så är här några tankar om att konfirmera sig:

Utforska livets stora frågor

Konfirmationen ger dig tid och utrymme att reflektera över viktiga frågor som meningen med livet, döden, kärlek, vänskap och relationer. Du får chansen att diskutera dessa ämnen i en trygg och stödjande miljö.

Stärk ditt självförtroende

Genom samtal och aktiviteter i konfirmationsgruppen kan du utveckla ditt självförtroende och känna dig mer säker i dina egna tankar och värderingar.

Bygg vänskapsband

Du kommer att träffa andra ungdomar i samma ålder och skapa nya vänskapsband. Tillsammans delar ni upplevelser som stärker gemenskapen och gör konfirmationstiden minnesvärd.

Unika upplevelser

Speciellt med vår kombination av innebandy och konfirmation får du en unik möjlighet att kombinera fysisk aktivitet med andlig och personlig utveckling. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av innebandy – alla är välkomna!

Värdefulla livskunskaper

Konfirmationen kan hjälpa dig att utveckla viktiga livskunskaper som empati, ansvarstagande och samarbetsförmåga, vilket är värdefullt både nu och i framtiden, på och utanför innebandyplanen.

Anmälan

Att konfirmera sig är en investering i dig själv och din framtid. Det är en chans att växa, både andligt och personligt, och att skapa minnen och vänskaper som varar livet ut.

I anmälan anger du hur mycket du har spelat innebandy tidigare, men det viktigaste är att du är med och skapar minnen för livet. Och du! Här är alla välkomna, oavsett hur du tycker, ser ut eller är som person.

Ta chansen att kombinera innebandy och reflektion i en givande och rolig konfirmationsupplevelse.

Anmäl dig senast den 31 augusti 2024 och bli en del av vårt sommarteam 2025!

Anmäl dig här

Vi ser fram emot att träffa dig!

Hälsningar, Malmö FBC och Svenska Kyrkan