Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Malmö
MAL

Inför Pixbo borta

20 september 2019 18:28
Dam

På söndag är det seriepremiär i världens bästa liga för damlaget och det på bortaplan mot förväntade topplaget Pixbo. Matchen ser du på plats i Wallenstamhallen kl 16.00 eller på webben.


Hemsidan tog pulsen på nygamla tränaren Mikael Jeppsson

Pixbo borta i premiären är väl en ganska tuff start på säsongen? Stämmer, det finns bara tuffa och ännu tuffare matcher i SSL, Pixbo borta kvalar in på det sistnämnda. Jag tippade dem 2:a i tabellen så det är minst sagt in i hetluften direkt. Men jag tycker faktiskt att det är precis den här starten vi behöver.

Ni förlorade med klar 3 – 9 på försäsongen, vad ska ni göra annorlunda på söndag? Nu tycker jag att prestationen i den matchen var mer värd än en så klar förlust och lägg därtill att det var 1:a matchen mot ett riktigt topplag för nästan 50% av truppen. Pixbo är giftiga framåt, solida bakåt och ett av serien bästa lag på att utnyttja motståndarnas misstag. Nu kommer det inte att räcka med att bara dra ner på de egna misstagen utan vi måste skapa fler heta målchanser än senast och så måste såklart försvaret hålla ihop.

Hur är läget i truppen? Som vanligt för oss en seriepremiärvecka, dvs alla sjukdomar vi har sluppit innan på försäsongen kommer nu och det har såklart stört lite i uppladdningen. Men alla är friska på söndag så spelar inte så stor roll. Jag känner att vi är så färdiga vi kan med våra förutsättningar och det vi behöver nu för att utvecklas vidare är tävlingsmatcher.

Se matchen här: www.sslplay.se/live/18113

Nästa lördag (28/9) är det hemmapremiär och västeråslaget Rönnby kommer på besök i Baltiska hallen, matchstart är 13.00.