Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 1 match
Lördag
29 Sep 2 matcher
Lördag
06 Okt 2 matcher
Söndag
14 Okt 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 2 matcher
Söndag
04 Nov 2 matcher
Lördag
10 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher

Niklas Lauritsen ny huvudtränare i Malmö FBC Dam

16 maj 2018 13:00
Dam

Det blir Niklas Lauritsen som tar över som huvudtränare för Malmö FBCs damlag i Svenska Superligan. Niklas är med flera års erfarenhet på elitnivå en av Skånes mest erfarna tränare. Han är heller inget nytt ansikte för laget då han var assisterande tränare föregående säsong.


Niklas kom till Malmö FBC inför förra säsongen för att backa upp tränarstaben och Joon Berggren som tog steget upp från att vara assisterande tränare till att bli huvudtränare i Malmö FBC den säsongen. Nu när Joon lämnat så gör Niklas samma resa och går från assisterande tränare till att vara huvudtränare för Malmös damer. Något som han ser väldigt mycket fram emot.

”Ärofyllt och intressant uppdrag att ta sig an tillsammans med övriga ledare i staben och tjejerna i laget. Tillsammans har vi möjligheten att sikta mot att bli ännu starkare än tidigare. Om alla är med och bidrar på ett starkt sätt så har vi en uppenbar möjlighet att åstadkomma något bra tillsammans”, kommenterar Niklas sitt nya uppdrag.

Niklas har en lång erfarenhet som innebandytränare och har under många år varit med och utvecklat damverksamheten i FBC Engelholm och skånes distriktlagsverksamhet. Innan hans första säsong i Malmö var han tränare i FC Helsingborgs herrar i SSL. Detta är första gången som Niklas axlar manteln som huvudtränare i damernas SSL och ska skriva nästa kapitel i damernas historia. Niklas har en stark vilja att utvecklas och en enorm spetskompetens i innebandytänk så är detta en tränare som klubben vet är fullt kapabel till att leverera i SSL.

”Man behöver inte gå över ån efter vatten brukar man väl säga! Niklas som en av Skånes mest erfarna tränare fanns ju redan i staben och som med sin breda innebandykompetens lyfte laget föregående säsong. Vi vet att han brinner för uppgiften och kommer växa mer i rollen med mer ansvar”, kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson

Vi hälsar Niklas välkommen till sin nya post och önskar honom och laget lycka till nu när förberedelserna inför den nya säsongen är i full gång.

Källa: PR