Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

TACK JÖRGEN

17 mars 2021 12:34
Herr

I söndags spelade herrlaget säsongens sista match och tog en fin ”skalp” via seger mot topplaget Lindås i SD. Laget tog till sist en stabil 8:e plats i tabellen med gott om luft ner till de sista platserna som en icke pandemisäsong hade inneburet en enkel biljett till division 1. Men när Allsvenskan Södra startar upp igen till hösten så är det utan lagets huvudtränare de senaste fyra åren, Jörgen Hansen. Vi kan inte nog tacka Jörgen för det enorma engagemang han har lagt ner i verksamheten, hur han har utvecklats laget som samtidigt som en liten generationsväxling pågått och sportsligt stabiliserat laget i landets nästa högsta liga.

TACK Jörgen & stort LYCKA TILL i framtiden!


Även om Jörgen var ett lite ”oprövat kort” kort som seniorledare på högre sportslig nivå för fyra år sedan så kändes det helt rätt att rekrytera honom till herrlaget utifrån det enorma engagemang för innebandy Jörgen besitter. Det visade sig vare ett väldigt lyckat drag och Jörgen har verkligen format- och lyft vår herrverksamhet under sin tid hos oss. Såklart mycket tack vare och tillsammans med killarna i laget. Men där kommer ju en av Jörgens största ledaregenskaper fram dvs hans lyhördhet och driv för att involvera spelarna i verksamheten. Det har verkligen format laget- och spelarna som har gjort resan tillsammans. Jörgen kommer fortsätta sin ledarkarriär och jag säger redan stort grattis till hans kommande klubb för en riktigt bra rekrytering!

För våran del så har processen att hitta en ny huvudtränare inletts och även om man såklart vill ha klart något väldigt fort så kommer vi att vara väldigt noggranna. Vi kommer att ha en spännande och inspirerande utmaning framför oss! Laget tränar på ytterligare någon vecka följt av ett kortare uppehåll innan det blir dags att börja förbereda sig inför Allsvenskan Södra säsongen 21/22, där vi har väldigt många häftiga matcher att se fram emot.

Avslutningsvis vill vi önska våra fyra kombattanter (Lagan, Warberg, Lindås & Karlstad) i säsongens allsvenska upplaga som går in i ett playoff till SSL ett stort lycka till, vi hoppas få ”slippa” två av er till hösten!

Mikael Jeppsson Klubbchef