Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Träffa guldhjältarna!

18 december 2019 11:37
DAM

Ni har väl inte missat att vi på lördag 21/12 bjuder på fri entré till våra dam- och herrmatcher? Nu har ni dessutom chansen att få träffa våra svenska världsmästare på plats och få autografer!


Nu på lördag väntar det en kanondag för alla innebandyälskare. Dagen börjar med att vårt damlag möter KAIS Mora kl 13.00 i en toppmatch från SSL. Efter matchen har ni sen chansen att träffa många av våra svenska världsmästarinnor från det nyligen avslutade VM:et i Schweiz i vår ”Fans Corner” ute i foajén. Därefter bjuds det på ett hett skånederby i herrarnas division 1. Dessutom bjuder vi på fri entré till bägge matcherna!

Vår egen stjärna Ellen Rasmussen, Sveriges mesta poängdrottning Anna Wijk, Moa Gustafsson med två mål i final, muren Amanda Hill och Johanna Hultgren som satt det avgörande målet i SD från det svenska guldlaget kommer självklart att vara på plats. Ni får dessutom träffa de andra internationella VM-spelarna såsom silvermedaljören Andrea Gämperli (Schweiz), vår mesta landslagsspelare Tereza Urbankova (Tjeckien), måldrottningen Cecilia DiNardo (Danmark) och All Star-spelaren My Kippilä (Finland).

Fans Corner öppnar efter matchen där ni kan prata med och få autografer av spelarna. Idolkort kommer att finnas på plats så långt lagret räcker. Detta är ett unikt tillfälle för dig att samla på dig autografer från hela 9 landslagsspelare varav 5 är världsmästare! Ett måste för alla innebandyälskare.

Som om inte det vore nog där så bjuder även våra serieledande herrlag upp till en het derbymatch i Division 1 mot Munka-Ljungby som startar 16.00.

Varmt välkomna till Baltiska hallen på lördag, fri entré!

13.00 SSL: Malmö vs Mora

16.00 Herrar Div.1: Malmö vs Munka-Ljungby

Baltiska Hallen (Eric Perssons väg)