Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dags för första hemmamatchen

23 augusti 2019 22:23
HERR A

Inför herrarnas första hemmamatch emot IBK Lund


Förra helgen spelade herrarna sin första träningsmatch för säsongen emot Åstorp/Kvidinge, en match som slutade med förlust med 6-4 (4-1, 1-1, 1-2). På lördag väntar första hemma matchen när seriekollegan IBK Lund kommer på besök. Så här tänker tränare Jörgen Hansen inför träningsmatch nummer två.

Första träningsmatchen slutade med förlust, vad tar ni med er från matchen? Enkelt beskrivet skulle jag vilja påstå att vi gör vår sämsta period i den första perioden och sen spelar vi upp oss period för period, inte alls konstigt med tanke på att det är den första riktiga perioden innebandy på fem månader. Det positiva med matchen är matchens utveckling och hur varje spelare höjer sin nivå allt eftersom, vi vet att vi kan ännu bättre som lag än vad vi fick ut under matchen men det är också av såna här anledningar man spelar träningsmatcher.

Vad har ni valt att lägga fokus på under denna vecka? Denna vecka har vi jobbat vidare med spelbyggnaden och spelet med boll främst. Vi försöker jobba med högt tempo och mycket spellösande situationer. Vi är ett bra tränat lag och måste alltid försöka hitta vägar att utnyttja det i spelet fullt ut

På lördag väntar topplaget IBK Lund, vad önskar du att få fram i denna match? Framförallt är det vår andra match, vår första hemma så att vi tar ett steg framåt emot förra matchen är den rimligaste förväntningen. Sen är ju Lund ett bra lag som vi kommer att möta i serien och därav är det också intressant och se var dem står och var vi står såklart.

Hur ser statusen ut i truppen inför IBK Lund? Statusen är bra, vi saknar fortsatt John Johansson och Oskar Andersson är tveksam till spel på grund av sjukdom men utöver detta så är hela laget närvarande.