Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Tisdag
01 Mar 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 2 matcher
Onsdag
28 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Söndag
23 Okt 2 matcher
Onsdag
26 Okt 1 match

Malmö FBC och Rädda Barnens stöd till Ukraina

5 juli 2022 10:02

Den 6 mars 2022 spelades ett par viktiga matcher i Baltiska Hallen i Malmö där vi fick bjuda in Rädda Barnen till hallen. Rädda Barnen Malmö är en av våra uppskattade samarbetspartners i Malmö, och har bidragit till att hemlösa barn inom projektet Goda Grannar fått många roliga upplevelser under året. Så när Ukraina-kriget kom ville vi FBC göra en insats och beslutade att skänka samtliga entréintäkter från två viktiga matcher och samla in mer under hela matchveckan till Rädda Barnens arbete för barnen i Ukraina.


Rädda Barnen Malmö är en av våra uppskattade samarbetspartners i Malmö, och har bidragit till att hemlösa barn inom projektet Goda Grannar fått många roliga upplevelser under året. Så när Ukraina-kriget kom ville vi FBC göra en insats och beslutade att skänka samtliga entréintäkter från två viktiga matcher och samla in mer under hela matchveckan till Rädda Barnens arbete för barnen i Ukraina.

Den 6 mars 2022 spelades ett par viktiga matcher i Baltiska Hallen i Malmö där vi fick bjuda in Rädda barnen till hallen. Dels kunde Rädda Barnen prata med publiken i pauserna och dels fick de ett tillfälle att tala till publiken från spelplanens mitt under en paus, för att presentera både Rädda Barnens Ukraina-insats och övriga men lika viktiga arbete. Malmö FBC hade tryckt upp information och hängt upp affischer där Swish-numret till Ukraina-responsen framgick, och personer stannade till vid Rädda Barnens bord och noterade detta, en person gav till och med en euro-sedel.

Totalsumman blev ca 12 000 kronor!

Ett stort och varmt tack till Ordförande Karin och hela teamet på Rädda Barnen Malmö för allt engagemang! För FBCfamiljen känns det så bra att tillsammans göra en insats som barnrättskämpar och försöka göra situationen lite bättre för barn i världen!