Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Damerna ute ur Czech Open

10 augusti 2019 10:05
Dam

Upp som en sol och ner som en pannkaka beskriver damernas sportsliga deltagande i Czech Open.


Två av två möjliga vinster dag ett följdes upp av oavgjort i sista gruppspelsmatchen och gruppetta.

Det andra gruppspelet som tre av fyra lag skulle avnacera till slutspelet ifrån inleddes med oavgjort och avslutades med förlust. När det andra gruppspelet summerades var det inte efter vad vi hade räknat med utifrån en rak tabell där målskillnad fick avgöra, Malmö (2 poäng & -2 i målskillnad), Ivanti (2 poäng & -3 i målskillnad) och Eräviikingit (2 poäng & - 2 i målskillnad).

I den nya tabellen där resultaten mot Falun räknades bort för alla lagen fick Ivanti 6-6 i målskillnad medan vi och Eräviikingit fick 5-5 i målskillnad. För att sen skilja oss och finnarna åt så räknade man in resultatet mot Falun igen och då gick Eräviikingit vidare på fler gjorda mål (4 – 6 från det 1:a gruppspelet).

Surt och en minst sagt snöplig avslutning på turneringen.

Kortfattat kan man sammanfatta lagets framfart med att de spelmässigt stod för en stark prestation dag ett men fick lite problem med avsluten dag två. Framförallt i matchen mot Ivanti där laget chansmässigt borde vunnit matchen. Starka moraliska målmässiga upphämtningar mot både Ivanti och Eräviikingit men sen en lite svagare avslutning mot Falun. Laget som hade hela tio nya spelare med sig till Prag hittar varandra mer och mer på/utanför plan har en minst sagt spännande resa framför sig i världens bästa liga.

Resultat
4 – 1 K1 Florbal Zidenice 4 – 2 Piranha Chur 3 – 3 Ivanti Tigers 2 – 2 Eräviikingit 2 – 4 Falun