Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Kontraktsskrivning x 3

7 mars 2018 10:41
Förening

Lördagen den 3 mars 2018 kommer naturligtvis få en plats i Malmö FBCs historiebok. Dagen då såväl dam och herrlaget säkrade sina kontrakt i SSL/Allsvenskan. Men dagen var mycket mer än så...


Dagen började på allra bästa sätt då den egenfostrade spelaren Frida Mainz Ohlsson skrev på ett sk "livstidskontrakt" med klubben. Ett tydligt och starkt signalvärde!

Den efterföljande matchen var kanske inte lika sparkande och det märktes tydligt att det var spänt och krampaktigt. Två poäng blev det tillslut efter att Ellen Rasmussen först kvitterat till 1-1 och sen avgjort i SD. Matchens lirare blev dock Beverly Smedenäs mycket välförtjänt utsedd till och hon fick priset av dagens matchvärd Scandic Segevång. De två poängen räckte för att säkra SSL-status inför kommande säsong och laget kan nu fullt ut fokusera på att kämpa mot en slutspelsplats.

Herrarnas match började inte fullt lika bra och man såg ut att gå mot ett 0-2 underläge efter den 1:a perioden. Men i sista sekund kom en reducering till 1-2 och kanske var det ett avgörande mål!? För i resten av matchen var hemmalaget det klart bättre på alla positioner och kunde defilera i mål med en säker 7-3 seger. Matchens lirare bland många utsågs Gustav Rundgren till.

**Noterbart ** Vilken härlig hemmaklack anförda av Pojkar 06 vi hade i Kirseberg denna dag ! Stort TACK alla ungdomar som kommer och stöttar, det är så värdefullt! Som vanligt grymma sargvakter och funktionärer som ser till att vi levererar ett proffsigt arrangemang. Tävlingen "Däcket" gjorde comeback i Kirseberg och kommer tillbaka kan vi lova!

Nu blicka vi framåt! Herrarna avslutar säsongen på bortaplan men damerna spelare hemma igen på söndag (11/3) kl 12.00 och det är Gotländska Endre som kommer på besök.

Vi ses då!