Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

Vi söker fler ledare till vår ungdomsverksamhet!

21 maj 2021 11:10

Malmö FBC är en av Skånes största innebandyföreningar och är idag aktiva över stora delar av Malmö och vi har ca 20-talet ungdomsgrupper igång och ca 80 ledare i verksamheten. Nu söker vi fler som vill bli en del av vår härliga ledargemenskap!


Vi tränar i Kirseberg, Riseberga, Stadionområdet, Slottstaden, Toftanäs, Videdal & Västra Hamnen. Vår ungdomsverksamhet är i ett skede där vi växer snabbt och vi startar varje år upp nya grupper och vi behöver bli fler ledare och NU hoppas vi att du som läser detta är en av våra nya ledare! Ni är kanske 2-3 kompisar som vill gå ihop och vara ledare tillsammans, allt är möjligt här i Malmö FBC!

Som ledare hos oss får du möjlighet till egen personlig utveckling, samtidigt som du bidrar med ditt ledarskap och ger våra barn & ungdomar en meningsfull idrottsaktivitet som dom kommer leva på livet ut!

Vi erbjuder:

  • Stora möjligheter att göra en karriär som innebandyledare
  • Ledarutbildning
  • Ledarkläder
  • Kansli som hjälper till och underlättar ditt ledarskap
  • Mentorskap
  • Samvaro/God kamratskap med övriga ledare i föreningen
  • Referenser vid jobbansökningar mm

Anmäl ditt intresse till föreningen på mail, [email protected] eller ring och prata med/skicka sms till ungdomsansvarig Andreas Törnqvist på 0707-556482.

Vi börjar med att träffa dig för att du får ge en bild av dig själv och vi får presentera föreningen och sen ser vi över vilket av våra lag som skulle kunna passa dig.

Vi ser fram emot att höra av er! Välkommen till FBC-Familjen!