Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Hedrade som föreningspristagare för ett hållbart Malmö 2022!

25 oktober 2022 15:39

I dag blev vi i Malmö FBC-familjen prisade av Malmö Stad för våra insatser att skapa ett mer hållbart föreningsliv. Stort grattis till oss alla!


Att arbeta med social och klimatmässig hållbarhet har länge varit en självklarhet för oss i föreningen. Vår medvetenhet kring, och arbete med, att minska vår klimatpåverkan genom att finurligt ta tillvara på våra resurser har inte bara bidragit till en lägre påverkan, men också lett till att fler har fått möjligheten att ta del av vår favorit-form av lek, idrott och rörelse.

Priskommiténs motivering ”… Årets pris tilldelas Malmö Floorball Club för deras föredömliga sätt att låta hållbarhet genomsyra verksamheten i allt från återanvändning av utrustning och träningskläder till arbetet för att motverka matsvinn. Föreningens fokus på klimatsmart resande och samåkning samt deras medvetenhet när det gäller leverantörers miljöarbete står också ut som ett gott exempel i föreningslivet".

Grattis, och mest av allt - tack!, för att vi tillsammans fortsätter arbeta för ett mer hållbart föreningsliv. Tillsammans gör vi skillnad!

Läs mer här