Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Besviken DiNardo ute efter revansch

12 mars 2018 07:46
Dam A

Det var en inte allt för glad danska som hemsidan fick tag på för att känna på pulsen efter gårdagens förlust och inför matchen i morgon.


**Det blev förlust 3-4 mot Jönköping igår! Vad har du att säga om matchen. ** Jag är jättebesviken över resultatet i går. Jag kände inte att vi blev riktigt igång med matchen. Vi gjorde många misstag och utvisningar, som kostade mycket ansträngning. JIK var redo från början och straffate våra misstag. Vi steppede lite upp till tredje perioden, men som flera gånger under säsongen är det alldeles för sent. Det var för lite hjärta igår.

Tillbaka i spel igen efter några veckors rehab och nu på en ny position. Hur känns kroppen och den nya rollen som center? Kroppen och knäet känns mycket bättre efter rehab. Jag känner att jag har fått större spelglädje, nu när jag spelar utan smärta. Så jag hoppas att det smittar av i mitt spel dom sista matcherna i säsongen.

Det är spännande med en ny position i laget. Jag brukar spela center i landslaget, så det är inte en helt ny position för mig. Favoritpositionen är dock fortfarande forward.

Ny match redan i morgon när gotländska Endre kommer på besök i Kirseberg, vad har vi att se fram emot i den matchen? Först och främst är jag säker på att alla i laget känner att vi har något att bevisa från igår. Vi behöva 3 poäng i morgon och vi har tänkt oss at göra allt för att ta dom. Det brukar vara några bra matcher mot Endre. Sist vi spelade emot dem var den ganska tight och gick dessutom i övertid. Det brukar vara mycket fart i spelet och många avslutningar, vilket jag är säker på att det också kommer att vara imorgon.

**Vad tycker du om att spela dubbla omgångar på en helg? ** Jag tycker det är kul. Vi lada kropparna i dag och tar revansch mott Endre i morgon!

Så glöm nu inte att ta er till Kirsebergs Sporthall kl 12.00 på söndag och stötta laget!