Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Onsdag
21 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher

SISTA GENREPET INFÖR SERIEPREMIÄREN

22 september 2020 08:48
Förening

Som sista genrep inför den Allsvenska säsongen spelar Malmö FBCs herrlag mot SSL-laget Höllviken IBF nu på onsdag kl 19.30 i Baltiska hallen. Vi kommer att ta emot max 50 personer i publiken och endast förköpta biljetter.


Klicka på bannern ovan denna nyhet så kommer du direkt till vårt ”biljettkontor”.

Räkna med ett revanschsuget hemmalag som vill kvittera ”matchserien” efter förlusten i Höllviken för några veckor sedan.

Årskort

Vi vill även passa på att informera om att kl 15.00 idag så släpper vi säsongens Årskort, det sk "FBC-kortet". Med situationen som råder med publikbegräsningar så har vi valt att dela upp FBC-kortet separat för varje lag vars matcher vi tar entré i (Dam SSL, Herr Allsvenskan, Dam Div 1 och Herr Div 3). Men för den verkliga ”innebandykonsumenten” så finns det kombinationskort som gäller för alla lagen.

Vi och resten av idrottssverige väntar ju spänt på att Regeringen ska komma med besked om det blir en ökning av publik efter den 1 oktober och även om vi helst hade velat ha denna information innan vi släppte ”FBC-korten” känner vi inte att vi kan vänta längre. Därför kommer vi endast att släppa 50 x FBC-kort för respektive lag inkl kombinationskorten.

Men vi vill understryka att även om publikgränsen höjs så kommer det endast att påverka matcherna i Baltiska hallen (4007 sittplatser) i positiv riktning. Vi har gjort noggranna mätningar utifrån gällande avståndsrestriktioner som vi inte kommer tumma på och det innebär att det endast finns 50 x platser i Kirsebergs Sporthall och Toftanäs Sporthall.

FBC-kortet är som tidigare digitalt i vår medlemsapp ”Sportadmin”. All information får du vid köpet och önskar du hellre ett fysiskt kort så kontakta kansliet.

Ps: Förutom garanterad plats på våra matcher så kommer du även att få ta del av erbjudande från våra partners via FBC-kortet. Du får också förtur till ev Playoff, slutspel, matcher i Skånemästerskapen (Herr Allsvenskan).

Förköp

För er utan Årskort så kommer möjligheten att förköpa biljetter till matcherna, men det i mån av plats såklart. Detta görs via vårt ”biljettkontor” som du finner på vår hemsida.

OBS: Utan Årskort eller förköpt biljett så finns risken att du blir nekad entré vid ankomst till hallen.

Webbsändningar

Glädjande för alla som kanske inte kan följa våra matcher på hemmaplan och för er som även ser våra bortamatcher så kommer det finnas goda möjligheter att se matcherna via webben.

Dam – SSL

Här om dagen lanserade vi nyheten att man kan se alla våra matcher via abonnemang på Sydsvenskan. För den som vill se alla SSL-matcher (dam som herr) + mycket annan sport ska teckna ett abonnemang på SportExpressen Play. Vid bägge alternativen så stöttar du även klubben med en liten slant!

Herr – Allsvenskan

Samtliga matcher kommer att sändas via ”innebandy.tv”. Vi går just nu och väntar på en föreningsspecifik länk som alla som vill se herrlagets matcher ska användas. Samma sak här att klubben får en liten slant för alla som tecknar abonnemang och nytt för säsongen även vid ”pay per viev”.

Dam Div 1 & Herr Div 3

Vår ambition är att webbsända alla hemmatcher via innebandys app. Detta kommer dock att göras av oss själva internt och vi kan därför inte garantera samma kvalité som de professionella produktionsbolagen som sänder våra elitmatcher.