Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

EnAir ventilation förlänger

7 juni 2023 06:55

EnAir ventilation förlänger och går in i en ny säsong tillsammans med oss. Ett samarbete som vi båda gläds åt att fortsätta med.


Vi fortsätter vårt samarbete med EnAir ventilation, vilket vi båda är väldigt glada över. En partner man kan lita på.

EnAir ventilation är lite som Malmö FBC, rätt unga och gör skillnad. EnAir Ventilation AB startades 2009 då MVM och Enair AB slog sig samman efter flera års samarbete. Företaget drivs av Mikael Löfberg och Mikael Aulin som har mångårig erfarenhet av branschen.

"EnAir Ventilation AB arbetar med bla service och underhållsarbeten av befintliga ventilationsanläggningar ur ett kvalitets- och miljöperspektiv. Det är sådana faktorer som vi brinner för, att arbeta mer med kvalite och miljön. Att EnAir ventilation gör detta med bravur är jag inte förvånad över. Mikael och Mikael som leder arbetet framåt för EnAir gör ett otroligt imponerande arbete."

"Att vi nu går in i en ny säsong med dom på matchstället känns som en trygghet. Det är liksom så det ska vara."

  • Kommenterar Tf. Klubbchef, Jakob Wikenstål

Skulle du själv vara ute efter hjälp med servicearbeten, tveka inte att höra av dig till EnAir ventilation! De installerar, reparerar och servar ventilations- och andra luftanläggningar samt utför besiktningar och injusteringsarbete på ventilationsanläggningar. De utför dessutom entreprenadarbeten i kommunala förskolor, skolor och andra offentliga byggnader på uppdrag av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt mindre och större byggföretag.

Nyfiken att lära dig mer, läs här och kontakta dom redan idag.