Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

DAGS FÖR EN NY HEMMAMATCH FÖR HERRARNA

25 oktober 2019 21:04
HERR A

Efter en spelledig helg är det äntligen dags för en ny hemmamatch för herrarna när Fristad GoIF gästar Kirsebergs sporthall


På lördag är det dags för en ny hemmamatch för herrarna när dem tar emot Fristad Goif kl 15.00 på Kirsebergs sporthall. Malmö har inlett riktigt starkt på hemmaplan och har full pott medan Fristad fortfarande jagar första poängen i årets serie. Så här tänker tränare Jörgen Hansen inför matchen

Efter en veckas spelledigt är det dags för en ny hemmamatch, hur går tankarna? -Det är alltid kul att spela match och jag tror att killarna är ännu mer taggade inför denna matchen med en helg ledigt i ryggsäcken. Vi har inlett starkt på hemmaplan och kommer att göra allt för att förbättra vårt facit hemma. Vi har haft en bra träningsvecka och är förberedda inför lördagens motstånd.

Fristad GoIF har än så länge noll poäng i årets serie, vilken matchbild har vi att vänta? -Visst är det så men däremot tycker jag att Fristad är ett lag som är betydligt bättre än vad tabellen speglar. Dem spelar en bra innebandy med mycket fysik och uppoffrande spel för varandra, dessutom har dem poängkungen från förra årets serie Victor Back i laget. Så man ska inte låta sig luras av tabeller och statistik, dem är förmodligen ännu mer taggade för sina första poäng imorgon än vad dem var förra matchen så det kommer att bli en tuff match från båda lagen tror jag.

Vad kommer vara nycklarna för att bärga en ny vinst på lördag? -Precis som vanligt kommer det att handla om att fokusera på vad vi är bra på och vad vi vill ha ut av matchen. Det är en viktig match för oss, vi har chansen att fortsätta bevisa för oss själva att vi kan så mycket mer än vi visat i matcher som t ex emot IBK Lund och Munka.

Hur är statusen i truppen inför matchen? -Bortsett från att Gustav är långtidsskadad är alla tillgängliga för matchen, underbart!