Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Tack för dessa åren Klubbchef Mikael Jeppsson

22 juni 2023 07:53

Klubbchef Mikael Jeppsson avslutar en långvarig era efter framgångsrika år i klubben. Nu är det dags att fokusera på innebandy från ett Skånsk perspektiv.


Mikael Jeppsson som varit vår klubbchef i många år har under den gånga säsongen varit tjänstledig dock fortsatt arbetat med innebandy men istället för klubbperspektivet med Malmö FBC så har han haft en "testsäsong" hos Skånes Innebandyförbund.

Efter ett imponerande antal år inom klubben som klubbchef, där Jeppsson varit en nyckelperson i att forma klubbens framgång och utveckling under en betydande tid, så lämnar han nu på riktigt till Skånes Innebandyförbund på heltid. Dock lämnar han inte vår klubb helt, utan främst lämnar han sitt kontor på Kirsebergs sporthall. Jeppsson kommer spendera sin tid i FBC-familjen ute på planen på kvällar och helger och kommer ta hand om vårt Herr A lag som huvudtränare.

Skånes Innebandyförbund och distriktet i sig kommer vara glada att få ha dig nära och vi önskar dig fortsatt lycka till med ditt nästa kapitel inom innebandyn.

Vi vill också passa på att tacka för alla minnen och allt slit och hårt arbete Jeppsson har lagt för denna klubb. Det du gjort är vi evigt tacksamma för. Som tur är du inte helt borta för oss utan vi får behålla dig inom FBC-familjen.

Bild: Mikael Jeppsson och Pär Brenner, Valberedningen