Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Gustav Rundgren inför Warberg IC

15 december 2018 13:38

Så här tänker maskinen Rundgren inför mötet emot Warberg


Innan jul och nyår står inför dörren väntar en sista tuff uppgift för herrlaget när serieledarna Warberg kommer på besök under söndagen i Baltiska hallen. Hemsidan tog ett snack med lagets maskin Gustav Rundgren som inför säsongen dragit ett tungt last poängmässigt för laget under den första halvan av säsongen.

Efter vinsten i senaste matchen och 1+4 från dig så fick du en välförtjänt veckas semester. Hur var resan? (För er som inte vet har Gurra varit i USA) Det var en grym resa, hann med 5 NHL-matcher, 1 NBA-match och en Broadwaymusikal!

Säsongens tredje Happy Day avslutar årets matchande. Damerna möter Endre och för vår egen del väntar Warberg. Vad kan vi förvänta oss för match mot serieledarna? Warberg kommer givetvis ner som storfavoriter och ska visa upp att de är seriens bästa lag. De vill hålla i bollen, föra spelet och bevisa att de kan spela bättre än det "divison 1-spelet" som de själva tycker de presterat än så länge. Men vi kommer vara mycket svåra att spela igenom, precis som vanligt när vi har magenta väggens stöd!

Vad blir nyckeln för att vi ska ta dom sista 3 poängen detta året? Nyckeln är som alltid att Jeppa ska vara arg. Sen backar vi upp det med hårt, kollektivt jobb och ett par schyssta målgestshopp från Sannum.

Sist men inte minst, vad slutar respektive match och vem avgör? Damerna vinner enkelt med 8-1. Ellen R gör 5-6 kassar inklusive GWG.

Vår match slutar 1-0. Clas Ohlson (Carl #70) har sedan länge utlovat att han skall bjuda mig på ett öppet mål. Så jag satsar mina pengar på att jag avgör på en riktig lasermacka från Clas!

Coach Hansen om matchen Warberg är seriens bästa lag av en anledning och det kommer ju statistiskt sätt vara vår tuffaste utmaning hittills. Det är en rolig utmaning där vi verkligen måste leverera 100% i varje situation från början till slut. Jag tror att nyckeln för oss handlar om att spela vårt spel och behålla effektiviteten i målproduktion vi gjort de senaste matcherna. All press ligger på Warberg så vi kan gå in och göra vår grej och verkligen njuta av att spela vårt spel tillsammans. I truppen är det oförändrat sedan sist, Lucas Lindahl är fortfarande inte tillbaka i spel efter sin bristning men resterande del av truppen är tillgängliga och hungriga.

Missa inte sista matchen för 2018, Söndagen den 16/12, Malmö FBC vs Warberg IC kl 16.00 Baltiska hallen.