Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkommen SkandiaMäklarna

4 juni 2021 13:55
Marknad

Utöver nyheter på spelar- och ledarsidan så växer även vårt nätverk av fantastiska partners. Som naturligtvis ska få samma uppmärksamhet då deras stöd i olika former är starkt bidragande till föreningens framfart. Först ut ett ”nyförvärv” för säsongen nämligen SkandiaMäklarna, din fastighetsmäklare i Malmö Väster. Går ni kanske i säljtankarna? Läs då detta för här kommer ett grymt erbjudande som presenteras av herrlagets rivjärn Felix Carlgren.


Sälj din bostad med SkandiaMäklarna och stötta klubben i ditt hjärta!

Är du redo att köpa eller sälja en fastighet? Varmt välkommen till SkandiaMäklarna, vi är din fastighetsmäklare i Malmö Väster. Du hittar oss i moderna lokaler på Ringugnsgatan 14 i Limhamn. Vi kan marknaden och vet hur du lyckas med din fastighetsaffär.

”På vardagskvällarna jobbar jag målmedvetet för att utvecklas till en bättre innebandyspelare och på helgerna är stenhårt slit för att vinna matcher med laget. Lika hårt och målmedvetet jobbar jag för mina kunder som vill sälja sin bostad. Nu ger jag alla i Malmö FBC och dess vänner och bekanta 15% rabatt på mäklararvodet. Hör av dig och uppge Malmö FBC.” Felix Carlgren, Herr A

Erbjudandet finner ni också i vår medlesmapp!

Hemsida

https://www.skandiamaklarna.se/kontor/malmo-vaster

Välkommen hem!

SkandiaMäklarna, din lokala mäklare med 40 års fokus på kvalité. Idag är SkandiaMäklarna en av Sveriges ledande mäklarbyråer med 550 medarbetare fördelade på 110 kontor runt om i Sverige, Spanien och Portugal. Med våra 40 år i branschen kan vi framgångsreceptet för en lyckad bostadsförsäljning: gedigen erfarenhet, omfattande lokalkännedom, ett kundfokuserat arbetssätt och en kontinuerlig uppsikt över den ständigt föränderliga bostadsmarknaden. När du väljer att ta hjälp av oss för att sälja din bostad kan du räkna med att du får en kompetent och lyhörd fastighetsmäklare med genuin kunskap om vad som krävs för bästa möjliga slutpris. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i hela processen när du säljer din bostad med oss. Därför behandlar vi alltid varje enskild bostadsaffär med största engagemang och arbetar alltid med dina önskemål i fokus. När du ger oss förtroendet att sälja din bostad vårdar vi det med omsorg. Vi garanterar en smidig och trygg bostadsförsäljning, men framförallt – en riktigt god affär.

Felix Carlgren Fastighetsmäklare Malmö Väster/Öster [email protected] 070-849 62 55

4.9 av 5 i betyg från 9 kunder via Hittamäklare

"Supernöjd med Felix! Engagerad, bra kommunikation genom hela processen och han är väldigt trevlig. Rekommenderar starkt!"

https://www.skandiamaklarna.se/personal/felix-carlgren