Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Idag 2 matcher
Onsdag
29 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Fredag
22 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Onsdag
10 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher

ELLEN RASMUSSEN FÖRLÄNGER

9 juli 2021 15:00
Dam

Det är kanske en illa bevarad hemlighet att Ellen Rasmussen trivs i sin moderklubb Malmö FBC. Men det förtar inte glädjen och stoltheten över att Ellen även visar det formellt genom att förlänga sitt spelaravtal.


Ellen Rasmussen (född 1996) behöver egentligen ingen närmre presentation för innebandypubliken! Men kort sammanfattat så är hon fostrad i Malmö FBC och har varit starkt bidragande till lagets resa från mittenlag i division 2 till slutspelslag i världens bästa liga, Svenska Superligan. Ellen är trots sin ringa ålder den spelare med flest antal matcher och poäng i Malmö FBC genom alla tider. Ellen är dessutom en etablerad landslagsspelare med b. la två senior VM-guld på meritlistan. Individuellt har Ellen mottagit många utmärkelser genom åren där Årets Spelare 19/20 sticker ut lite extra i innebandysammanhang. Ellen har även blivit Årets Idrottskvinna och Årets Idrottsprestation i Malmö 2017.

”Om vi bortser ifrån det spelmässiga där Ellen såklart är enormt viktig för laget såväl offensivt som defensivt så vill jag lyfta hennes ledaregenskaper lite extra. Ellen växer för var säsong i rollen som lagkapten och bidrar starkt till lagets fina sammanhållning. Ellens driv att utvecklas smittar av sig på hela hennes omgivning och hennes hjärta för klubben är utmärkande för klubbens värdegrund vi kommunicerar med ”fbcfamiljen”. Att Ellen såväl internt som utåt sett är väldigt tydlig med att hon trivs och mår bra i Malmö skapar såklart en intern trygghet när det kommer till att bygga laget. Men det formella ska ju ändå på plats och vi därför väldigt stolta över att Ellen har förlängt sitt avtal. För mig är Ellen världens bästa spelare och det kommer hon att visa såväl i Malmö som i landslaget under lång tid framöver.” Kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson

Källa: PM