Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

AVSLUTNING

22 april 2018 20:33
Förening

En lång och på många sätt framgångsrik säsong så har det nu blivit dags för Malmö FBCs årliga avslutning. Iår kommer den att äga rum lördagen den 28 april i hemmaborg Krisebergs Sporthall platsen där vi tillsammans skapat så många fina minnen och skrivit historia och där vi ska fortsätta skapa och skriva nya. Starttiden för detta spektakel är 09:30.


Info om matcherna:

Speltid: 1 x 12 min Spelregler: 4 mot 4 Alla lag i gruppen möter varandra en gång. 3 poäng till det vinnande laget, 1 poäng vardera om det blir oavgjort Vid oavgjort i slutspelet avgörs matchen med suddenstraffar.

Efter sista gruppspelsmatchen kommer det att delas ut priser i lite olika kategorier för prestationer under den gångna säsongen. Iår kommer följande priser att delas ut:

· Årets kamrat (en i varje ungdomslag) · Årets ledare · Årets spelare (senior) · "Hemligt pris"

Efter prisutdelningen fortsätter matcherna i slutspelet med start 13:00 och då kommer alla lagen få spela minst en match till. De två bäst placerade lagen från varje grupp gör upp i semifinalerna där vinnarna får spela i finalen och de som förlorar gör upp om tredje plats. Övriga lag spelar mot de lag från den andra gruppen som landa på samma placering i sin grupp. De sista matcherna är klara till 14:00.

Förutom all intensitet på planerna som kommer även kiosken vara bemannad hela dagen med fullt utbud! Grillen kommer även rullas fram och servera hamburgare och korvar när lunchhungern kickar in. Dessutom kommer där finnas en ”Spelhörna” utrustad med TV-spel och bordshockey som är fri att använda när man inte spelar match. Kanske du kan utmana några av våra seniorspelare eller dina kompisar i en FIFA eller NHL match? Plus om vädret tillåter oss så kommer vi anordna en skjutbana utomhus där man kan tävla mot varandra i prickskytte!

Tillsammans har vi alla burit Malmö FBC framåt mot nya höjder så nu avslutar vi det tillsammans också på bästa möjliga sätt!

Alla till Kirseberg!!