Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Fredag
08 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match

Vinst emot Lerum för herrarna

10 februari 2019 20:35

Herrarna vann med 5-6 efter sudden emot FBC Lerum


Vinst i sudden emot ett svårspelat Lerum på bortaplan för herrarna efter att man lett nästintill hela matchen. Utvisningarna blev kostsamma för Malmö men tack vare ett sent mål i sudden kunde Malmö åka hem med lite heder i behåll. Hemsidan tog ett snack med assisterande tränare Christopher Sjögren efter matchen.

Ni öppnade matchen fantastiskt bra och ledde med 4-0 efter första perioden men Lerum kom igen, varför? Vi tappade greppet om matchen mestadels pga många dåliga beslut som gav Lerum både bra lägen samt alldeles för mycket flow i sitt eget spel.

Vad anser du gjorde att Lerum fick chansen att komma in i matchen igen? De fick möjligheten att spela på våra misstag och samtidigt spela mindre försvarsspel. Två ändringar i matchen som passade Lerum betydligt bättre än oss. Dessutom är det aldrig bra att sitta i utvisningsbåset så mycket som vi gör idag, oavsett motstånd.

Bortsett från att ni tappar en poäng så tar ni med er två riktigt viktiga poäng, vad betyder dem just nu? Alla poäng räknas som det heter och just denna extrapoängen gör att vi har häng på positionen ovanför oss. Dessutom klättrade vi en placering i tabellen vilket alltid är positivt.

På onsdag är det dags igen, då väntar Åstorp i semifinal i Skånemästerskapen, vad kan vi förvänta oss av den matchen? En semifinal borde innebära en match med hög intensitet och förhoppningsvis kvalitativt spel från båda sidor. Det jag förväntar mig av oss är att vi visar oss från vår bästa sida och gör en insats som tar oss vidare till finalen.

Nästa match på hemmaplan är på lördag emot Lillån den 16:e februari hemma på Kirseberg kl 13.00, vad kan publiken förvänta sig i den matchen? Ett revanschsuget Malmö som senast lagen möttes blev utspelat stora stunder. Dessutom är det en klassisk sexpoängsmatch då lagen ligger på placeringarna efter varandra. Jag hade inte blivit överraskad om det blir en målglad match med många fina kombinationer från båda lagen.

Vi tackar Stoffe och önskar honom och laget lycka till i nästa match