Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

INFÖR KARLSTAD MED PHILIP SANNUM

2 oktober 2021 10:00
Herr

Efter två inledande vinster säsongens seriespel är det ett hemmalag med gott självförtroende. På söndag ställs laget mot säsongen kanske mest topptippade lag i Karlstad. Hemsidan tog därför pulsen på spelande assisterande tränaren Philip Sannum.


Karlstad står för motståndet på söndag. Ni brukar tycka det är kul att möta Karlstad vilket bruka lysa igenom på banan. Vad är det som gör att det är något extra att möta Karlstad?

Man kan vända och vrida på saker och ting, jag skulle vilja påstå att de är dem som historiskt sett tyckt att vi spelar en för allt för tråkig innebandy, till snudd på att vi tar död på sporten.

Du har i år fått en större roll i form av tränarens förlängda arm i en spelande ass-tränare, känner du att du har behövt hejda ditt snack med domare och motståndare när du fått denna roll?

Min tränarroll påverkar inte nämnvärt hur jag agerar som spelare. Liksom mig så värdesätter många domare en bra dialog och det är viktigt att kunna ge och ta.

Hur tycker du själv att du utvecklats sedan du tog denna roll?

Alla individer växer med ansvar och jag är inget undantag. Vi är inte så långt gångna i säsongen men jag tycker att jag utvecklat mitt ledarskap och förmågan att ta ansvar både på och utanför planen.

Du är tillbaka i stan igen, vad har du saknat mest med att bo i Malmö igen

Det stämmer bra det, efter 2-3 lärorika år uppe i Helsingborg så är det absolut närheten till familj och vänner som varit den största avsaknaden, även laget och vår sammanhållning inom grupper har varit avsaknad.

Vi har börjat starkt med två raka segrar, vem har imponerat mest på dig dessa matcherna och varför?

Svårt att nämna någon enstaka spelare, tycker att kollektivet varit otroligt starkt. Vi har periodvis lyckats etablera ett bra anfallsspel och i kombination med vår urstark defensiv så kommer detta bli en riktigt rolig säsong.

Ge de magenta fansen en given anledning till att komma ner till matchen på söndag och vad slutar den?

De magentafans som tar sig till baltiskan kommer att bevittna en kamp om varje centimeter ute på banan, det finns anledning att tro att matchen kommer innehålla en hel del känslor.

Stort tack Philip och lycka till på söndag 16.30 i Baltiska Hallen