Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Från division två till SSL på en säsong, nu förlänger Marika

4 april 2018 21:45
Dam

Säsongen 16-17 var Marika Wärnehult i sedvanlig ordning poängdrottning i Tygelsjö, då i division 2. Hon tog inför innevarande säsong klivet över till Malmö FBC U där hon hann avverka sju matcher på hösten innan hon fick möjligheten att då tillfälligt ta klivet upp i SSL-laget.


Det klivet blev permanent och efter SSL-debut (med mål direkt) krönte Marika sin personliga säsong med att utses till ”Matchens lirare” i sin första slutspelsmatch på hemmaplan. Nu fortsätter SSL-resan då Marika har signerat sitt första SSL-kontrakt!

”Marika har verkligen tagit för sig i laget och på den aningen högre nivån än hon är van vid sen tidigare säsonger. Spelmässigt har Marika varit framträdande i det fysiska spelet på sista tredjedelen och visst finns målsinnet kvar. Två egenskaper som vi är övertygande om att vi kommer få ut än mer framöver när Marika nu kommer in i SSL från säsongsstart. Sen går det inte att bortse ifrån att det är lite av en ”askungesaga” där en spelare utan direkta sportsliga meriter på högre nivå når sina drömmars mål vid 25 års ålder. Ett härligt bevis på att om man jobbar och vill något tillräckligt hårt så är allt möjligt.” säger klubbchefen Mikael Jeppsson