Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

GUSTAV RUNDGREN FÖRLÄNGER

31 mars 2019 12:54

Försvarsgeneralen och offensiva backen Gustav Rundgren förlänger sitt avtal med Malmö FBC över två säsonger. Rundgren som var en av allsvenskans bästa backar fortsätter vara en viktig pusselbit i Malmö FBCs herrlag.


Rundgren som producerade 36 poäng (12+24) har en viktig roll i det offensiva spelet inkl powerplay och hans uppoffrande stenhårda spelstil utgör en lika viktig roll i defensiven. Lägg därtill hans ledaregenskaper och stora hjärta för laget så förstår alla hur viktig Rundgren är för Malmö FBC.

”Rundgren är en spelare som tar stort ansvar på och sidan om plan så detta är på alla sätt en enormt viktig förlängning för Malmö FBC i jakten på att återta en allsvensk plats.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson

”Gustav var under säsongen en av Allsvenskans absolut bästa backar! En otroligt viktig pusselbit att han fortsätter köra på med oss. Gustav är en av de mest Malmö-trogna spelarna och har både rutin och viktig Malmö-kultur i ryggen att starta resan tillbaka till Allsvenskan med! En underbar och viktig nyhet för Malmö!” Kommenterar huvudtränare Jörgen Hansen.

”Trots det bittra sportsliga slutet av säsongen så är det befriande att prata med spelarna som tar stort eget ansvar och brinner av revanschlust. Våra rutinerade spelare i kombination med all de yngre spelarna som tillkommit de sista två säsongen och som har samlat på sig mycket erfarenhet kommer att utgöra ett starkt lag till nästa säsong. Det kommer en hel del goda nyheter närmsta tiden!” Avslutar Jeppsson