Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Assisterande tränare till Herrlaget

3 augusti 2018 18:18
Herr

Nu är det klart att Christopher Sjögren ansluter Herrlaget i rollen som assisterande tränare. Därmed är en viktig pusselbit lagd och vi är extra glada för att vi får in en ledare där det magenta malmöhjärtat redan är på sin rätta plats.


Christopher har som merparten av Malmö-fans känner till ett förflutet som spelare i laget. På plan var han en riktig härförare i det defensiva spelet och den naturliga ledaren som pushade sina lagkamrater. Tyvärr satta skador stopp för fortsatt spel på Allsvensk nivå och det var då Christopher gled över till tränarrollen i ett kompislag på lägre nivå. Nu tar han sitt ledarskap till en högre nivå och är tillbaka i Malmö i sin nya roll.

”Det känns riktigt bra att Christopher valt att hoppa på tåget och coacha tillsammans med mig. Christopher har ett förflutet som spelare i Malmö FBC och känner redan grabbarna i laget väl vilket ger honom en betydligt kortare startsträcka att komma in i verksamheten. Med Christophers erfarenhet från spelarledet tycker jag vi höjer vår kapacitet enormt i kvalitet för att förvalta och utveckla kapaciteten som finns i laget.” Kommenterar huvudtränaren Jörgen Hansen.

”Jag är väldigt glad för Jörgens och killarnas skull att vi har fått in Christopher i verksamheten. Det blir inte bara en ny röst och nya infallsvinklar för killarna utan även en avlastning för Jörgen som länge har fått dra ett orimligt tungt lass över det innebandymässiga sedan han kom till föreningen. Vi fortsätter också på linjen att satsa på unga ledare som är drivna att utvecklas, vill framåt i sitt ledarskap och inte räds de utmaningar som ställs på hög sportslig nivå. Kan sen Christopher förmå spelarna att täcka skott häften så bra som han själv gjorde som spelare så kommer vi inte släppa in många mål den här säsongen!” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson

Välkommen tillbaka Christopher!