Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Tungt fall för herrlaget

17 mars 2019 21:02

Herrlaget gjorde en stark höst och hade hugg på en placering på övre halvan av tabellen. Men i blytung vår med tappade ledningar och framförallt uddamålsförlusterna hemma mot Åby och Lagan gjorde att laget var tvungna att ta poäng borta mot seriesegrarna Warberg IC. Men några poäng var man aldrig riktigt nära och då Lagan tog full pott i sin match var degraderingen till Division 1 ett faktum.


Ja det här såg man inte komma för någon månad sedan och det kommer ta ett tag att sjunka in. Jag lider med spelare och ledare som verkligen har gett allt för Malmö FBC under säsongen. Laget var nederlagstippat inför säsongen men vi kan alla vara överens om att de i sina bästa stunder är ett genuint allsvenskt lag som har bjudit på bländande innebandy. Hur det sen kunde gå såhär är något vi alla spelare, ledare och organisation med undertecknad i spetsen får reflektera noggrant över samt ta lärdom av. Att Malmö FBC kommer att ha ett slagkraftigt och revanslystet lag i nästa säsongs upplaga av Division 1 Södra råder det inte någon tvekan om. Vi reser oss alltid! Säger Klubbchef Mikael Jeppsson.

Trots att säsongen är slut så återstår det en match för herrlaget, nämligen finalen i Skånemästerskapen mot SSL-laget Höllviken. Matchens spelas fredagen den 29:e mars kl 19.00 och håll koll på våra soc media över när biljetterna släpps.