Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

LYXMACKAN

3 november 2020 13:50
Marknad

Ni vet väl att dam- & herrlaget laddar upp med käk från Lyxmackan när de är åker på bortamatcher i SSL och Allsvenskan! Förutom förträfflig service, god och nyttig mat ger det spelarna massvis av välbehövlig energi att prestera. Dessutom ger Lyxmackan alla medlemmar i Malmö FBC 10% rabatt på hela menyn*. Så till lunchen, mötet eller lilla hemmafesten är det Lyxmackan ni ska vända er till!


Hos Lyxmackan finns det mat för alla tillfällen! En lyxig nyttig lunchsallad med ex spicy biffsallad med glasnudlar, rökt laxfile med honung, ingefära & granatäpple eller varför inte ett vegetariskt alternativ? Imponera på jobbmötet eller lyxa till AW med att bjuda på en Lyxmacka. Till hemmafesten, födelsedagsfirandet och andra högtider finns både Lyxplankor och Gourmetmenyer för det lilla sällskapet (och såklart stora sällskapet när det är tid för det).

Tiden går snabbt och snart står julen inför dörren! Hos Lyxmackan är det premiär den 23/11 och på menyn finns b la en maxad jultallrik med alla godsaker julen har att bjuda på. När ni samtidigt är igång så bocka även av nyårskäket, så slipper ni trängas i överfulla mataffärer.

Lyxmackan erbjuder catering till alla typer av event och tillfällen!

Uppge Malmö FBC vid beställning så får ni 10% på hela menyn (gäller ej rätter med räkor)*. Hela erbjudandet har ni redan i vår medlemsapp.

Hemsida

https://www.lyxmackan.se

Kontakt

Telefon: 040 – 43 80 88 E-post: [email protected]

* Erbjudandet gäller ej rätter som innehåller räkor.