Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Så var det bara att köra på

28 september 2018 18:28
Dam

Nyförvärvet Elin Johansson berättar om sin SSL-debut och förväntningar på morgondagens match mot Örnsköldsvik.


Hej Elin, du är en av säsongens nyförvärv. Berätta lite kort om dig själv! Jag heter Elin Johansson och är 18 år. Jag flyttade till Skåne från Kalmar för 10 år sedan och började spela innebandy när jag var 10 år.

Hur har din första tid i Malmö FBC varit? Min första tid i Malmö FBC har varit jättebra. Känns verkligen som jag har kommit rätt både tack vare spelarna och föreningen.

SSL-debut för en vecka sedan i bortamatchen mot Rönnby och du gjorde även ditt första mål. Berätta! Det var en ganska lång resa till Västerås och jag hade inte så stora förväntningar att få så mycket speltid men när jag fick komma in i andra så var det bara att köra på.

Det blev även en framspelning i matchen! Vad ser du dig själv mest som (målskytt eller framspelare)? Om jag hade fått denna frågan för 6 år sen hade jag svarat målskytt men nu tycker jag det nästan är lika roligt att göra en snygg en framspelning.

Seriepremiär på hemmaplan i morgon, vilka är dina förväntningar på matchen mot Örnsköldsvik? Jag förväntar mig en tuff match mot Örnsköldsvik och med tanke på att de är nyuppkomna i SSL kommer de att ha viljan att sätta avtryck men det är just det vi ska göra!