Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

5 mars - Skånederby och stormöte

27 februari 2023 07:54

Söndag 5/3 vankas det Skånederby mot Lund i Allsvenskan Södra och SSL-match mot tabellettan Thorengruppen i Baltiska Hallen. 12:00 startar derbyt och 15.00 mot Thorengruppen, här nedan hittar du länk till biljettförsäljningen.


Herrarna har i helgen plockat säsongens tredje poäng och redan nu på söndag är det dags för en ny hemmamatch. Det är dags för herrarnas tredje möte mot Lund och redan andra mötet på mindre än en månad dock med den stora skillnaden att vi ska spela på hemmaplan denna gången. Kanske blir det dessutom tredje gången gilt med seger!

För damernas match så väntas andra mötet för säsongen mot Team Thorengruppen. Alla som följer och intresserar sig för innebandy har knappats kunnat undgå den framfart som Thorengruppen har i svensk daminnebandy. De har vunnit i stort sett allt man kan vinna under säsongen men i förra veckan såg vi deras första förluster. Först i Svenska Cupen mot Pixbo och två dagar senare mot Pixbo igen fast i SSL så blev det återigen en förlust. Vi förlorade uppe i Umeå men nu samlar vi kraft tillsammans med publiken för att ge Thorengruppen en bra match.

Den perfekta familjeaktiviteten med spännande matcher och rolig hinderbana att testa på. Söndagens matcher tekas igång klockan 12:00 i Allsvenskan Södra och klockan 15.00 i SSL och biljetter köper ni enligt nedan:

Herrarna - IBK Lund

Damerna - Team Thorengruppen

Nu fyller vi Baltiska hallen!

Dela gärna evenemanget på Facebook och bjud in familj, vänner och bekanta!

För er som inte har möjlighet att se matchen på plats kan ni följa herrarna via innebandy.tv/malmo och damerna via Sydsvenskan, Skånska Dagbladet eller sportexpressen.play