Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Lerum med Edin

27 oktober 2018 10:00
Herr

Vi känner Edin Dagsan på pulsen inför söndagens hemmamatch mot nykomlingen FBC Lerum. Vi får också reda på innebörden av ett sms med ballonger.


Efter en spelledig helg så är det åter igen dags för match, då vi tar emot nykomlingen Lerum i baltiskan. Vad vet du om Lerum? Jag vet väldigt lite om Lerum. Nästan inget alls, faktiskt. Men det är skönt med matcher där man inte behöver fokusera på något specifikt hos motståndarna, utan enbart på oss själva.

2 vinster och 2 förluster så här långt, vad tycker du om inledningen? Om jag inte misstar mig är det resultatmässigt vår bästa inledningen i Allsvenskan någonsin - och då borde vi dessutom knipit ytterligare någon poäng i premiären. Trots det så tycker jag att vi kan betydligt bättre.

Lagets snabbaste och mest uthålligaste spelare varje säsong, vad är hemligheten? Det är en avvägd balans mellan rätt träning, bra kost och mycket vila. I mitt fall:

  • Otaliga kilometer i spåret och ett finslipat löpsteg.
  • En italiensk diet på över 3000 kcal/dag med glass som främsta energikälla.
  • Vara lat på fritiden.

Enligt rykten från katakomberna i baltiskan så skickas det ballonger på sms vid försening, vad betyder det? Varning för internhumor på hög nivå - Det myntades säsongen 15/16 har jag för mig, i det kanske bästa samåkningslaget någonsin bestående av Carle, Fredde (Azelius), Gurra, den legendariske Johan Asklund samt mig själv. Jag tror faktiskt att Carle började med ballongen som en kryptisk vädjan till Patric (som tränade oss när det begav sig) om att vi skulle få värma upp med fotboll, men ballongen övergick till att bli en generisk emoji för all kommunikation som skedde inpå träning. Och den uttryckte allt mellan suget på fotboll till att man var försenad till samlingen.

Hur slutar matchen på söndag och vem avgör? Vi börjar bli stabilare i försvaret och Sjöstrand har varit omutlig mellan stolparna sedan hans comeback, så jag tror att vi släpper max 3 mål bakåt. Framåt gör Carle, Felix och O. Sannum vars ett mål. Calle går förstås inte mållös utan avgör genom att peta in en boll i öppet mål på förarbete av Gurra.

Vi önskar Edin och laget lycka till! Så ses vi 16:00 i baltiskan nu på söndag!

Coach Hansen om träningsveckan och statusen inför FBC Lerum Att möta Lerum är en utmaning, dem har spelat upp sig match för match sedan vi möttes på försäsongen i Kirsebergs sporthall så denna vecka har handlat mycket om att fokusera på de detaljer som vi tror kommer att vara avgörande på söndag. Axel Rasmussen är tillbaka efter operation, Felix Carlgren är också tillbaka efter bristningen i baksida lår, så truppen är intakt på söndag för första gången denna säsong faktiskt!