Tack Martina, Elsa och Sandra
Publicerad: 2024-06-11
DAM A
Tack för era insatser i klubben Martina Mörch, Elsa Sommelius och Sandra Stark Jönsson. Nu är det dags för nya kapitel i era innebandykarriärer.

En ny säsong är igång och det är dags att tacka av tre spelare som går på nya äventyr.

Martina Mörch 2013-2024

Tack för din långa och framgångsrika karriär i klubben, det har varit en inspiration för oss alla. Din hängivenhet, ditt ledarskap och din kämparanda har varit ovärderliga. Du har varit en pelare i laget och ditt bidrag kommer alltid att vara en del av klubbens historia. Tack för alla dessa år av hårt arbete och engagemang.

Elsa Sommelius 2022-2024

Din talang och ditt mod på planen har alltid varit imponerande. Du har bidragit både på och utanför planen, och vi har alla uppskattat din inställning och ditt engagemang. Tack för dina insatser och för att du alltid har gett ditt bästa för laget Elsa.

Sandra Stark Jönsson 2021-2024

Som en av våra målvakter har du visat på ett lugn samtidigt som din snabbhet, ditt fokus och din beslutsamhet har varit bra. Tack för ditt arbete och för att du alltid gett allt.

Tack

Ni har alla lämnat ett avtryck i vår klubb och era bidrag kommer alltid att uppskattas och minnas. Vi önskar er all lycka och framgång i era framtida äventyr, både på och utanför planen.

Jakob Wikenstål