Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

DAGS FÖR HEMMAPREMIÄR

4 oktober 2019 19:14
HERR A

Läs tränare Jörgen Hansens tankar inför hemmapremiären emot Warberg IBF


På lördag är det dags för herrarna att spela sin hemmapremiär, kl 15.00 tar man emot Warberg IBF hemma på Kirseberg sporthall. Den första matchen för säsongen slutade med en bitter förlust mot Munka-Ljungby IBK med 8-7 med bara sekunder kvar av matchen. Så här går tränare Jörgen Hansens tankar inför hemmapremiären

Förlust i första matchen, hur har ni brutit ner matchen i efterhand? -Vi var alla överens om att vi inte kom upp i vår förväntade nivå och försökt översätta de till spelmässiga faktorer, en känsla är en känsla och betydligt svårare att ta på så vi har försökt hitta spelmässiga faktorer som triggar eller otriggar våra speldelar och genom de försökt höja vår insats. Jag tycker att vi fått en bra träningsvecka och kört på riktigt bra, så vi har en bra känsla.

Nu väntar Warberg IBF i hemmapremiären, vad vet vi om Warberg? -Det stämmer, Warberg är ett riktigt bra lag dem med precis som Munka-ljungby. Dem har kanske ett av sina starkare lag denna säsong och öppnade med en vinst i sin första match. Det kommer att bli en tuff match och det gäller verkligen att vara med från början, då kan vi ge oss själva bra förutsättningar för matchutgången

Vad har ni fokuserat på under veckan som kommer att vara viktigt på lördag? -Vi har jobbat vidare med våra ledord och de saker som vi inte kände att vi presterade i söndags. I matchen emot Warberg kommer det vara enormt viktigt att vi gör arbetet fullt ut i varje byte, varje spelmoment.

Hur ser statusen ut i truppen? -Vi saknar Ludvig Andersson och skadade Gustav Rundgren men välkomnar äntligen John Johannsson och Patrik Rosenqvist tillbaka i spel. Utöver det är vi fulltaliga, friska och krya.