Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Lagan
LAG
Borta
Malmö FBC
MAL

LAGAN IBK PÅ BORTAPLAN VÄNTAR FÖR HERRARNA

27 november 2020 19:45
HERR A


Säsongens första NHL-vecka avrundas på lördag när herrarna möter Lagan IBK på bortaplan i Innebandyhallen. Lagan har inlett säsongen med 12 poäng, 3 poäng mer än Malmö och kommer med all sannolikhet bjuda upp till en tuff innebandymatch.

Malmö på andra sidan är stärkta av vinsten emot Åstorp/Kvidinge i onsdags och gästar innebandyhallen redo att kriga om tre oerhört viktiga poäng.

Träningsveckan och statusen i truppen med tränare Jörgen Hansen -Vi har ju inne i säsongens första NHL-vecka så vi har inte kunnat träna på så mycket, vi körde på bra i måndags, spelade match i onsdag och tränade lätt i torsdags men i det stora hela visade vi upp en fin form emot Warberg IC fg helg och emot Åstorp i onsdags så på den fronten är jag trygg i att vi kommer att göra en väldigt bra innebandymatch emot ett bra, lurigt Lagan IBK. Lagan har med sin nya tränare etablerat in ett tydligt nytt tänk och verkligen utvecklat sitt sätt att spela innebandy. En spännande och utmanande uppgift att ta sig an får jag säga!

Statusen på truppen är dock inte lika ljus tyvärr, Kim Clemedtson skadade sig emot Warberg IC och är tidigast tillbaka om några månader, Oskar Sannum skadade sig i onsdags och har en befarad korsbandsskada, Tobias Tjörnestam är fortsatt skadad i foten men återgår till träning nästa vecka. Philip Sannum är det inget nytt om, fortsatt långtidsskadad. Gustav Rundgren spelar inte pga sin arbetssituation i relation till Covid-19. Positivt är att Oscar Skog och Tobias Persson är tillbaka efter sjukdom