Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Idag 2 matcher
Onsdag
29 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Fredag
22 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Onsdag
10 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher

TVÅSIFFRIGT PÅ LANDSLAGSUPPDRAG

1 september 2021 08:23
Landslag

Damlaget har en minst sagt annorlunda träningsvecka när inte mindre än tio spelare är i väg eller på väg till diverse landslagsuppdrag! På bilden ser ni nio av dessa, stående från vänster: Denisa Kotzurová, Esther Jeyabalasingam, Iida Mettälä, Laura de Fries, Maja Ekström. Sittande från vänster: Silja Eskelinen, Ellen Rasmussen, Martina Mörch, Tiltu Siltanen. Saknas på bilden gör Cecilia di Nardo. För herrlagets landslagsrepresentation står Johannes Almholt och Jonas Nordheim (saknas på bilden) för.

Stort GRATTIS & lycka till!


DAM

Oaktat alla seniorlandslag som ska träna eller spela mot varandra i en fyrnationersturnering är det såklart U19 VM som är veckans stora höjdpunkt! Maja Ekström (Sverige) och Iida Mettälä (Finland) har tålmodigt väntat på att mästerskapet som har skjutits upp inte mindre än tre gånger äntligen ska sätta igång. Vi kommer att bevaka och rapportera från mästerskapet som inleds idag lite extra i våra sociala kanaler i veckan.

Denisa Kotzurová (Tjeckien), Esther Jeyabalasingam (Schweiz), Silja Eskelinen (Finland), Ellen Rasmussen (Sverige) och Tiltu Siltanen (Finland) kommer alla att stöta på varandra i Schweiz som arrangerar en fyrnationersturnering. Nu börjar lagens förberedelser inför vinterns VM-slutspel på allvar. Vi noterar även att Madeleine Karlsson är reserv till Sveriges trupp.

Vår danska trio Martina Mörch, Laura de Fries och Cecilia Di Nardo kommer att ha ett förberedelseläger på dansk mark. Även det som i ett led av förberedelser inför VM.

Elin Rosén kommer träna med Guldsteget som är en talanggrupp och brygga till damlandslaget.

HERR

Johannes Almholt åker till Bosön för ett förberedelseläger med U19-landslaget. Det är nu 03:orns tur att ta över och säsongen bjuder b la på Euro Floorball Tour och Finnkampen.

Jonas Nordheim kommer att delta i ett förberedelseläger med Danmark och det på väldigt bekant mark, nämligen Baltiska hallen. På fredag ställs han mot sina nya lagkamrater när herrlaget spelar en träningsmatch mot Danmarks herrlandslag. Matchen börjar 19.30 och det är fri entré. Noterbart är att det danska landslaget leds av akademiansvariga Mikael Karlberg och laget förbereder sig även de inför vinterns VM-slutspel.