Tisdag
19 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Söndag
07 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

TRUPPSTATUS I DAM A

28 oktober 2020 21:59
DAM

Den uppmärksamma har ju såklart noterat att det har saknats ett par välkända namn i laguppställningen den sista tiden och för att reda ut varför har vi bett huvudtränare Mikael Jeppsson kommentera aktuell ”truppstatus” i Dam A.


Johanna Ejdelind

Saknas pga skada. En handoperation som var planerad i slutet av april men som pga corona fick skjutas fram. Johanna är på väg tillbaka men kommer saknas några veckor till.

Ellenor Mikaelsson

Har slutat i Dam A. Elle fick inte ihop det med jobb och en elitsatsning i innebandyn. Bristen på tid och energi blev så påtaglig att hon tyvärr fick avbryta träning- och spel på elitnivå. Såklart enormt saknad på- och utanför plan.

Inka Lampinen

Sakans pga skada. Inka fastnade olyckligt med tummen i en närkamp och fick en fraktur, hon är gipsad nu och prognosen efter att gipset plockas bort är lite oklar.

Frida Mainz Olsson

Saknas pga skada. Frida var vår bästa offensiva spelare på försäsongen och såg riktig stark ut i spelet. Så är såklart ett supertungt avbräck för oss. I en olycklig situation i träningsmatchen mot Lindome i mitten av september fick hon en tackling på höften så att hon vred knät, tyvärr så illa att säsongen på plan är slut för hennes del.

Skador är tyvärr något som kommer med sporten och det har nu drabbats oss ganska hårt. Samtliga skador har uppstått ur kampsituationer och inget vi hade kunnat förebygga träningsmässigt, även om det i sig inte gör saken bättre såklart. Vi blickar framåt och det är superhärligt att se Frida, Johanna och nu senaste tillskottet i skadelistan Inka träna stenhårt med gott mod vid sidan om innebandyträningen. De tillför även väldigt mycket med sin energi på matcherna.

Det gör mig också glad att se Ellenor spela i Dam U, där hon inte bara tillför på plan utan även som "mentor" till de yngre spelarna.

Tillsamman gör avbräcken att truppen är lite tunnare just nu än när vi startade upp säsongen men i skrivande stund finns inga planer på att förstärka med spelare utifrån. Framförallt inte nu när vi har pandemin att brottas med så är det av flera anledning olämpligt att ge sig ut och värva. Vi hoppas främst på att Inka och Johanna är tillbaka på plan snart igen!