Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

INFÖR ÅBY MED TOBIAS TJÖRNESTAM

21 oktober 2021 14:17
Herr

Hemsidan har pratat med Tobias Tjörnestam inför lördagens match mot Åby. Tobias som är inne på sin andra säsong i föreningen har verkligen börjat växa in i den allsvenska kostymen.


Med ny tränare har du fått mer speltid, tackat för förtroendet och gjort formidabla insatser i magenta. Hur känns starten för din del?

Starten har känts relativt bra för min del men det finns fortfarande mer att hämta, men godkänd ändå.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare för de som inte sett dig senaste matcherna? Jag skulle beskriva mig själv som en hårt jobbande back som har sina styrkor i defensiven och gillar att täcka skott. Vilken del vill du utveckla i spelet?

Jag skulle vilja utveckla spelet med boll och mina offensiva kvaliteter.

I senaste matchen bjöds det på nya goa målgester. Vem i laget har bäst målgester? Har du en redo till dig själv?

Carlgren har bjudit på många fina målgester så här långt så får säga han. Till mig själv har jag inte hunnit förbereda någon, jag får köra på känsla när det väl händer.

Nu väntar Åby, som efter en stark start förlorat en del på sistone, vad krävs av er för att komma upp i nivån som innan EFT-uppehållet? Vad slutar matchen?

Vi måste fortsätta ge 100 i alla situationer och jobba som ett lag så ska vi kunna ta tre poäng även på lördag. Vi vinner med 8-5.

Lycka till! Tack