Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Olsson inför Mora

13 oktober 2018 12:07
Dam

Johanna Olsson är en en av spelarna med flest matcher i Malmö FBC Dam A genom åren. Här får vi veta lite mer om henne utanför innebandyn!


Berätta lite vem Johanna Olsson är förutom målvakt i Malmö FBC? Ja, när jag inte håller på med innebandy jobbar jag som studie- och yrkesvägledare på en gymnasieskola i Lund. Lund är även där jag bor tillsammans med min innebandyintresserade sambo.

Matchdebut i seriespel förra helgen, hur var matcher och hur kändes det för egen del? Det var en match som krävde en kämparinsats från hela laget. Försvarspelet satt och jag fick en enkel dag på jobbet! Det var skönt att spela igen och härligt att kunna få en så pass bra start.

På söndag är det ”Happy Day” på baltiskan, ett heldags evenemang med elitmatcher samt ungdomsmatcher. Vi tar emot Craftstaden & damerna Kais Mora. Vad tror du om matcherna? Jag tror det blir tuffa matcher. Har tyvärr för dålig koll på Craftstaden för att kunna uttrycka mig ner.

Vår match mot Mora kommer bli tuff. De har börjat bra denna säsongen, men vi kommer kämpa och kötta på för att de inte ska tycka det är kul att komma på besök i Baltiska hallen!

Hur slutar matcherna och vem avgör i respektive lag? Jag tror Herrarna vinner med 5-3 och så får jag väl ge avgörandet till brorsan (Carl Olsson)

Vi vinner med 5-4 och Dino sätter den i krysset!

Det har blivit ett matcher för din del i Malmö FBC, vilket är hitintills bästa minnet? Bästa minnet är SSL-kvalsegern hemma i Kirsebergs sporthall mot Warberg de sista sekunderna till slutsignalen och glädjen efteråt!